Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już coś tam jeździ po Warszawie.

Ale auto jest jedynie do "pokazania się".

Z zewnątrz rozmiary x7, w środku mniejsze niż x5, red label cena, 400k wyższa niż x5m, a z osiągów zaledwie 0,1s szybszy od x5m comp, przy czym to plug in, więc wiadomo, że szybszy tylko z naładowaną baterią.

Ale na pewno się sprzeda w krajach bliskiego Wschodu, no i naszego europejskiego wschodu pewnie też.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w czwartek jade do bmw-jesli sie da jeszcze klepe Labela

pare lat bmw nie miałem wiec czas na jakiś szok :shock:

ale spokojnie-zobaczymy

Opublikowano
Już coś tam jeździ po Warszawie.

Ale auto jest jedynie do "pokazania się".

Z zewnątrz rozmiary x7, w środku mniejsze niż x5, red label cena, 400k wyższa niż x5m, a z osiągów zaledwie 0,1s szybszy od x5m comp, przy czym to plug in, więc wiadomo, że szybszy tylko z naładowaną baterią.

Ale na pewno się sprzeda w krajach bliskiego Wschodu, no i naszego europejskiego wschodu pewnie też.

Nie wiem gdzie wtedy byłeś, jak były lekcje matematyki:

XM 4,3s do 100km/h

X5MC 3,9s do 100km/h z oficjalnej strony BMW

Opublikowano

"Nie wiem gdzie wtedy byłeś, jak były lekcje matematyki:

XM 4,3s do 100km/h

X5MC 3,9s do 100km/h z oficjalnej strony BMW"

zgadza sie ale to dotyczy zwykłego XM a tu bardziej bierzemy na celownik Red Label czyli coś mocniejszego i szybszego w oryginalnych barwach-jak kolega zamieścił na zdjeciu.

Opublikowano
"Nie wiem gdzie wtedy byłeś, jak były lekcje matematyki:

XM 4,3s do 100km/h

X5MC 3,9s do 100km/h z oficjalnej strony BMW"

zgadza sie ale to dotyczy zwykłego XM a tu bardziej bierzemy na celownik Red Label czyli coś mocniejszego i szybszego w oryginalnych barwach-jak kolega zamieścił na zdjeciu.

OK, choć mnie ten Red Label bardziej kojarzy się z takim trunkiem jak Johnnie Walker i do tego najniższych lotów :(