Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, czy ktoś coś robił w temacie wyłączenia podbicia dźwięku silnika w głośnikach? W aucie wiem, ze jest opcja ustawienia dźwięku silnika: W zależności od trybu, Zrównoważony, Zredukowany. Ale w jednym z filmów o 440 zauważyłem że w trybie zredukowanym działa tylko jeden wydech (klapki zamknięte). Znalazłem też dwa sposoby na pozbycie się tego ale z serii 3:

- Wymontowanie syntezatora dźwięku:

- Wyłączenie (poprzez kodowanie) Active Sound Design:

- Wyjęcie bezpiecznika 152 (w serii F)

Chciałbym mieć naturalny dźwięk i ew. móc regulować tylko klapki, czy jest taka opcja? Ktoś coś?

• 1 rok później...
Opublikowano

Ktoś coś bo w naszych aktualnych jest ikonka Iconic Sounds ale mam wrażenie ze gdy są one włączone to poza dźwiękiem z glośników to klapki w wydechu sa otwarte i samochód na zewnątrz też bardziej rasowo brzmi. Ktos badał temat?

Opublikowano
12 godzin temu, adiki napisał(a):

Klapy zostają wtedy otwarte?

Zachowanie klap pozostaje takie jak fabrycznie - zależnie od tego co mam wybrane w iDrive.

Opublikowano
W dniu 7.06.2024 o 22:33, komoornik napisał(a):

Zachowanie klap pozostaje takie jak fabrycznie - zależnie od tego co mam wybrane w iDrive.

A ty masz juz ta wersje z „Iconic Sounds” i duzym ekranem czy przed 2023?