Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może potwierdzić, podobno była wersja m3 e36 z lżejszymi fotelami, chyba nie były elektryczne, w jakiej wersji były montowane, jak wyglądały?

Szukałem sporo ale nic nie znalazłem :(

pzd.

Opublikowano
M3 GT British Green widizlem napewno 2 w polsce, wszyskich wyszło ok 450 szt.

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

OK, OK, ale pytałem konkretnie o same fotele. Że była wersja m3 gt /356 szt./ to wiem, co miała lżejsze to też wydawało mi się że wiem.. Fotele wyglądają na identyczne, były lżejsze??, bez elektryki??, na pewno mają ogrzewanie, chyba o inne chodziło. Może coś mi się pomerdało z fotelami z m3 gtr :roll:

BTW wie ktoś może ile waży taki standardowy fotel z m3?

pzd.

Opublikowano
OK, OK, ale pytałem konkretnie o same fotele. Że była wersja m3 gt /356 szt./ to wiem, co miała lżejsze to też wydawało mi się że wiem.. Fotele wyglądają na identyczne, były lżejsze??, bez elektryki??, na pewno mają ogrzewanie, chyba o inne chodziło. Może coś mi się pomerdało z fotelami z m3 gtr :roll:

BTW wie ktoś może ile waży taki standardowy fotel z m3?

pzd.

ile waży to nie mam pojęcia, znam paru chłopaków co mają fetele M3 ale nie sądze żeby któryś wiciągnąl je i wazył, a tak wogóle to do czego ci ot jest potrzebne :?: Bo jeśli chcesz odchudzić samochód do ćwiartki to proponuje kupić jakieś pożądne kubły , będą o połowe lżejsze niż M3 sitze :D

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif