Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi automatyczne zamykanie szyby pasażera przód (prawa) na "drugi klik" tylko zamykanie otwiera się już tak. Czytałem kombinuje i nic nie daje próbowałem z pilota otwieranie/zamykanie nie pomogło , próbowałem z trzymaniem przycisku ponad 10s otwieranie/zamykanie a to cholerstwo nie chce samo zamykać tylko tej jednej szyby.

Jak to się koduje? albo co mogło się popsuć? bo błędu żadnego nie mam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Spróbuj wykonać adaptację szyby - Koniecznie na zapłonie.

Było:

BMW E60 525D WBANC51020B134888 - Rozbita

BMW E60 525D WBANC51080B130215 177KM -> 221KM + xHP Stage 3 - Sprzedana

Aktualnie:

Mercedes W212 E200 CGI

Peugeot 407 SW 2.0 HDi

Opublikowano
A nie masz żadnego komunikatu o awarii. Nie pamiętam dokładnie treści, chodzi o funkcję zapobiegającą przycisnięciu przez szybę. Gdy ta funkcja jest niesprawna, nie działa automatyczne zamykanie szyby.
Opublikowano
Nie ma komunikatu, robiłem adaptację i nici z tego. Musze sprawdzić czy coś widać w pomiarach istą bynajmniej błędów tez nie ma.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

No i mam nie wyjaśnioną anomalie, brak błędów ista widzi przełączniki  w dwóch pozycjach, tak samo jak przez program test mogę zamknąć/otworzyć,  a szyba nadal nie zamyka w automacie z przycisku.  Jedynie automatycznie zamyka się z kluczyka centralnie. 

Nie mam pomysłu dlaczego nie działa wszystko ok a to nie chce... 

Edytowane przez Jarewa