Skocz do zawartości

Jak przestawić zegarek?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem z przestawieniem zegarka (komputerek z temperaturą i data godzina) pewnie niektórzy się trochę pośmieją. Nie wiem czy coś u mnie nie działa czy co ale próbowałem jóż różnych kombinacji i skutkuje tylko odłączenie na chwile akumulatora wtedy mogę ustawić zegarek. Nie ma innego sposobu? Szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi.
BMW forever!!!
Opublikowano
podpinam sie pod temat bo mam ten sam problem...........
Opublikowano
naciskacci przycisk do przestawiania z godziny na date i trzymacie az zacznie migac dwukropek ustawiona godzine akceptujecie ostatnim lub przedostatnim przyciskiem z prawej strony
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
Tak tak jest przelacznik 'time\dat' , trzymacie go(z5sekund) az dwukropek bedzie migac szybko, ustawiacie tymi dwoma co sa pod zegarkiem i akceptujecie przyciskiem 'set' i przy okazji memo tez ustawia sie przytrzymujac memo i ustawiajac kiedy ma pikac 3 razy.

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano
Witam wcisnij przycisk UHR na około 3 sekundy jak zacznie migać kropka to ustaw godzine i minuty przyciskami po lewej stronie masz godziny a po prawej minuty zakończ wciskając UHR data tak samo tylko zamist UHR wciśnij DATUM Pozdrawiam :)
Adam
Opublikowano
  • Autor
Dzięki za podpowiedźi. Niby takie proste a jednak skuteczne godzinke oczywiście przestawiłem :D POZDRAWIAM
BMW forever!!!