Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno zakupiłem serię 5 520 d F10 i chciałbym żeby prędkość auta wyświetlana była centralnie cyfrowo pomiędzy analogowym prędkościomierzem i obrotomierzem. Wcześniej jeżdziłem Audi A4 B8 gdzie bez problemu można ustawić taki widok prędkości i trochę brakuje mi takiego podglądu w nowym samochodzie. Próbując zmieniać wyświetlane informacje przy użyciu przycisku po lewej na boku kierunkowskazu mogłem ustawić podgląd na aktualne spalanie,średnie spalanie, przejechany dystans itp ale bez prędkości aktualnej. Dodam że w BMW mam deskę rozdzielczą w wersji 6WA. Czy być może nie moge wyświetlać cyfrowo prędkości na ekranie pomiędzy zegarami w tym modelu?

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano
Ja sobie dokodowałem prędkość ale... wyświetla mi się właśnie w miejscu spalania a myślałem że będzie pośrodku, później już nie drążyłem czy wogóle się da inaczej...
Opublikowano
W normalnym stanie nie da się.

--

gv

Opublikowano
sorry, zrozumiałem że na CIC-u ;) faktycznie między zegarami to możliwe ale bez sensu..

--

gv