Skocz do zawartości

Patent na słuchanie MP3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawiązując do poprzedniej wypowiedzi:

Po wrzuceniu pliku z ustawieniami na wyświetlaczu radia pojawiają się nazwy artysty, playlisty, utworu itp. Super sprawa...

Pozrdawiam

Poprawcie mnie, jeśli się mylę...
  • Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ttomaszz, czy mogłys zamiescic zdjecia tego ipoda i jak on działa w orginalnym radiu, a moze ktoś ma to zaistalowene z dużą nawigacja?? Ciekawe jestem jak graficznie wyglada sterowanie ipodem na ekranie navi i jakie sa funkcje, orientuje sie ktos?? Zastanawiam sie nad zainstalowaniem sobie czegos takiego dlatego pytam:))
Opublikowano

Dawno mnie nie było... Zdjęć chwilowo nie wrzucę, bo pożyczyłem aparat.

Mam iPoda video 30GB i działa to całkiem fajnie. Pięć pierwszych playlist dostępnych pod poszczególnymi przyciskami bezpośrednio. 6 to wejście do menu, z którego można wybrać przeszukiwanie po wykonawcy czy playliście - ogólnie dostęp do całej muzyki. Na wyświetlaczu pojawiają się nazwy playlist, a po wybraniu utworu - jego tytuł i nazwa wykonawcy.

Ogólnie polecam. Osobiście uważam to za o wiele lepsze, a wcale nie tak wiele droższe rozwiązanie niż zmieniarka. Za nowego iPoda 30GB dałem 800zł na allegro. To zbliżona kwota do używanej, oryginalnej zmieniarki, która może, ale nie musi działać i ma nieporównywalnie mniejsze możliwości. A i tak musiałbym jeszcze okablować auto...

Pozdrawiam

Opublikowano
a video z ipoda nie mozesz ogladasz na ekranie navi?? A jak jest jeszcze z ładowaniem ipoda?? Musiszz go odłączac, czy laduje sie w tym swoim gnieździe co dostajesz w zestawie?
Opublikowano

Nie mam pojęcia jak jest z video, bo nie mam navi tylko zwykłego kaseciaka business hehe.

IPod ładuje się jak jest podłączony do zestawu.

Opublikowano

a czy ten zestaw ma taka opcje?? zeby wpiac sie w kostke tunera tv.

ttomaszz zostały ci jakies wolne kostki??:))

Opublikowano

Mój zestaw nie ma takiej opcji bo jest zrobiony do radia z wyjściem 17pin.

Ale są zestawy do navi. Poczytaj na stronie, którą podałem wcześniej, a najlepiej zadzwoń do gościa i się dopytaj. Raczej chętnie pomaga.