Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Organoleptycznie. W 100% nigdy nie będziesz pewny ale osoba znająca się nz rzeczy w przybliżeniu jest w stanie to określić.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
ale jak samemu można spróbować sprawdzić jaki jest przebieg?słyszałem ze sie da to zrobic samemu??
Opublikowano
ale jak samemu można spróbować sprawdzić jaki jest przebieg?słyszałem ze sie da to zrobic samemu??

nie ma takiej opcji . dlatego ze samochód do nawet 300000 km moze wygladac jak by mial przejechane z 100000 km

Mialem teraz astre II diesel z pzrebiegiem 294000 km jak wygladała ? zdziwilibyscie sie srodek jak prawie nowy , zero zniszczen na fotelu kierowcy , przyciskach , kierownicy , pedałach itd. wiec skoro opel moze wygladac prawie jak nowy przy tym przebiegu , to co dopiero BMW

tY ZAPENE SłYSZAłEś o tej opcji naciskania i przytrzymywania przycisku od licznika , gdzie wtedy wyskakuje na wyswietlaczu cyfra np. 345679 - ALE TO NIE JEST PRZEBIEG ! To w kazdej BMW wyskoczy cos podobego , znawcy ci napisza co to , ja nie za bardzo wiem , ale to chyba jakis nr. seryjny czy cos takiego