Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić BRA do BMW E46, jednak w polsce nigdzie nie moge tego pozukać. Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić ? lub gdzie jest jakiś DIY ?

Dla osób nie wtajemniczonych bra wygląda tak:

http://www.skorpion.kero.pl/107974415.jpg

Opublikowano
z tego co wiem jest to przydatne w zimie chroni przed syfem z drogi, szczególnie w rejonach górskich gdzie drogi są sypane kamyczkami, w sumie auta z czymś takim wyglądaja całkiem fajnie nawet gdzieś mam chyba film E36 z czymś takim. jak byłem w górach rok temu to utrzymywałem gdzieś chyba ze 300 metrów odstęp od auta z przodu ale i tak dostawałem kamykami po masce od aut jadących z przeciwka, normalnie serce mi pękało, a z czymś takim miałbym to w głębokim poważaniu i cieszył się że zaraz będe na stoku.
Opublikowano
ja widzialem efekty takiego bra.. na kumpla monte carlo jak sciagnal to badziewie i zobaczylem w jakim stanie pod tym jest lakier to dziekuje bardzo za takie wynalazki....
Opublikowano
Trzeba pamiętać aby po deszczu to wysuszyć. chroni to przed kamyczkami i okresie wysypu przed muszkami ! Po tym sezonie na masce mam duuużo mikroodprysków po kamyszkach.
Opublikowano
ja widzialem efekty takiego bra.. na kumpla monte carlo jak sciagnal to badziewie i zobaczylem w jakim stanie pod tym jest lakier to dziekuje bardzo za takie wynalazki....

bo to jest zupełnie tak samo jak z prezerwatywą - zakładamy kiedy trzeba , a nie latamy z gumą przez tydzień :)

Opublikowano

tu juz mniej chodzi o wartość użytkową - jest to bardziej traktowane jako "akcent stylowy" i chłopaki nie jeżdżą z tym cały rok tylko zakładają np w ładne dni lata lub na zloty .

Mnie się to podoba ale musi być odpowiednie auto i kolor nadwozia .

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
bo to jest zupełnie tak samo jak z prezerwatywą - zakładamy kiedy trzeba , a nie latamy z gumą przez tydzień Smile

:lol: :lol: buahaha :modlitwa:

spoko tyle ze zakladac to na dzien pieprzyc sie z tym eee sztuka dla sztuki moim zdaniem. pozatym sie mi to nie podoba ale to rzecz gustu,

ma ktos moze fotke jak to wyglada na e46??

wogole to oryginalne bylo z bmw czy jakas wydymka?

Opublikowano
pewnie ma to jakieś zastosowanie/cel :doh: :?:

widziałem podobne czapki ze skóry w szczecinie na 2 wówczas nowych firmowych Chrysler 300 M takich jak ten w linku poniżej

http://pl.automobile.de/obj951389

oczywiście , ze ma swoje zastosowanie . Ja starałem się jedynie zwrócic uwagę że jest na to moda - od tyle .

buahaha

spoko tyle ze zakladac to na dzien pieprzyc sie z tym eee sztuka dla sztuki moim zdaniem.

nie rozumiem po co to naśmiewanie ? Kazdemu to swoje i ludzie rózne trudności sobie zadają aby zaspokoić swoje upodobania .

Równie dobrze może się ktoś puknąć w głowe i zapytać po co sobie zadajesz trud jeżdżąc BMW skoro np Polo tez Cie dowiezie z punktu A do punktu B .

Opublikowano
pewnie ma to jakieś zastosowanie/cel :doh: :?:

widziałem podobne czapki ze skóry w szczecinie na 2 wówczas nowych firmowych Chrysler 300 M takich jak ten w linku poniżej

http://pl.automobile.de/obj951389

oczywiście , ze ma swoje zastosowanie . Ja starałem się jedynie zwrócic uwagę że jest na to moda - od tyle .

buahaha

spoko tyle ze zakladac to na dzien pieprzyc sie z tym eee sztuka dla sztuki moim zdaniem.

nie rozumiem po co to naśmiewanie ? Kazdemu to swoje i ludzie rózne trudności sobie zadają aby zaspokoić swoje upodobania .

Równie dobrze może się ktoś puknąć w głowe i zapytać po co sobie zadajesz trud jeżdżąc BMW skoro np Polo tez Cie dowiezie z punktu A do punktu B .

alez ja sie nie nasmiewam z bra...

smialem sie z wypowiedzi Mr.T (z prezerwatywy jak ktos chce wiedziec dokladnie... ) :roll: :roll:

Opublikowano

no przepraszam jezeli Cie zle zrozumiałem ale ta wypowiedż według mnie tyczyła się jednoznacznie przedmiotu tego tematu

:lol: :lol: buahaha :modlitwa:

spoko tyle ze zakladac to na dzien pieprzyc sie z tym eee sztuka dla sztuki moim zdaniem. pozatym sie mi to nie podoba ale to rzecz gustu,

ma ktos moze fotke jak to wyglada na e46??

wogole to oryginalne bylo z bmw czy jakas wydymka?

sorry za OT

Opublikowano

zle mnie zrozumiales...

najpierw dalem cytat potem sie z tego smialem a potem pisalem to co mysle :wink:

wracajac do tematu jezeli ktos bedzie to zakladal i zdejmowal to ok tylko po co?? w polsce i tak zima jest taka jaka jest a sol i tak tam wlezie i tak.

pozatym przygrzeje slonce to sie tam wszystko pod tym gotuje i potem mamy inny odcien lakieru pod bra. (tak jak w mc kumpla to co widzialem na wlasne oczy)

chyba ze ktos ma widzimisie i chce miec czapeczke dla swojego auta to ok :D

ja bym wolal zainwestowac jednak w cos innego :twisted2:

Opublikowano

buhahahah :mrgreen: itd........ napisał :ace-e34 :!:

w sumie widziałem dużo aut amerykańskich z takim dodatkiem,,,może to taka ich kontynentalna moda :idea: :doh:

Opublikowano

Moda nie moda.. po prostu jak jestes na trasie i sa roboty drogowe.. jedzeisz za TIRem bo nie mozna wyprzedzac... no i wala tobie po masce kamyczki i inne dziadostwa... to w takim przypadku wydaje mi sie ze to sie przydaje... ja sobie takie cos zaloze na zime jak bede w polsce.. ALE, z tym to tez trzeba uwazac, bo jak jest mokro i jest sol na drogach, to nie mozna tego miec na masce przez caly sezon, bo latwo sobie wyobrazic co sie dzieje bod bra... dlatego powinno sie to zdejmowac raz w tygodniu i umyc samochod, albo tylko zakladac na trase... i tak powiem!

http://www.bavauto.com/assets/imglib500/e39hoodbra.jpg