Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z centralnym zamkiem a mianowicie kluczyk wysyła sygnał sprawdzane na odpowiednim sprzęcie a mimo to nie działa centralny, radio itp.działa bez zarzutów więc póki co skreśliłem diversity. Wszystko padło z dnia ma dzień natomiast wiązki były już naprawianie (BMW E61 2005r). proszę o pomoc jak spróbować przekodować centralny pustym plikiem man i czy to ma jakiś sens ??
Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Większy ma sprzwdzenie ponownie wiązek oraz diversity. Zajrzyj tam i zobacz jak mocno zaczyna gnić od wilgoci.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nikt nie może mi napisać gdzie przekodować pustym plikiem man żeby sprawdzić czy to nie ten problem??
Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
My od dwoch tygodni walczymy z tym problemem, Diversity ok, wiazki ok, a pilot nie dziala, nie zamyka i nie otwiera. Jak narazie wchodzimy od bagaznika :duh: Dzisiaj odkrylismy cos nowego jak silnik jest wlaczony, probujemy z drugiego kluczyka pilotem otworzyc auto ,to funkcjonuje bez zarzutu, jak tylko silnik jest wylaczony to centralny nie dziala :roll: Jakies pomysly?
  • 2 tygodnie później...