Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli mogę coś zasugerować, to pozostań na czujnikach bez badziewiastych wyświetlaczy (wystarczy sam dźwięk).

Na wyświetlacz i tak nie będziesz się patrzył, a jego kształt pasuje co najwyżej do Poloneza, albo dużego Fiata.

Pzdr,

Opublikowano

witam

mam zamontowany czujnik parkowania podobny do tego pierwszego w mojej bumie sam sobie zakładałem wyswietlacz zamocowałem z przodu na podszybiu między nawiewami na szybe przednią i nawet wygląda to znosnie a i pare razy uratował przed ..obtarciem..

pozdr...

Opublikowano
czujniki sa fajne, ale nie mozna im ufac do konca. Ja mam w swojej orygianlen i kiedys zaufalem, skonczylo sie to obtarciem zderzaka i to taki konkretniejszym. Po prostu nioe wykryl przeszkody. W sumie dwa razy sie tak zdarzylo. Trzeba miec i tak zawsze oczy otwarte i nie sugerowac sie czujnikami, szczegolnie tymi z allegro, nieoryginalnymi. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Ja dołożyłem do E-39 czujniki z wyświetlaczem i uważam, że sprawują się bardzo dobrze (właśnie bardziej uwagę zwracam na wyświetlacz niż dźwięk bo wiadomo z której strony jest przeszkoda). Pokazują nawet do 0,1 m i po kilku testach wynika, że są w miarę dokładne. Bardzo chwali je moja małżonka, która właśnie jeździ E-39.
Opublikowano

WojtekE_32 - jaki czujnik zamontowałeś i jak wygłąda, pisałeś że dobrze się sprawuje to może mi polecisz?

djx - jak zamontujesz u siebie to napisz jaki i czy dobrze działa

Dzięki!!!

Opublikowano
Jakaś chinszczyzna za 150 lub 190 zł (teraz to pewnie trochę tańsze) z wyświetlaczem typu "półksieżyc". Wyświetlacz zamontowano mi w rogu przy lewym słupku i nie rzuca się w oczy, a czujki w miejsca fabrycznych (w E-39 w zderzaku są otwory pod listwami). Montowali mi to razem z alarmem.