Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam taki problem z moim e53.Otorz po odpaleniu auto chodzi ale po dłuższej pracy zaczyna trzęś silnikiem i nawet potrafi zgasnąć.Zauważyłem tez ze po zgaszeniu silnika od razu schodzi paliwo do zera z przewodu.Normalnie widać jak się cofa.A teraz tez zauważyłem ze jak wskaźnik paliwa zatrzymał się na 20 L to nie chce w ogóle odpalić.Ponowne zatankowanie powyżej 40L i znowu odpala ale za każdym razem muszę pompka elektryczna zalać go paliwem.A jak zgadze to znowu schodzi.Co to może być i gdzie szukać przyczyny
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pompa w baku, przy okazji filtr paliwa i pompa podprogowa do sprawdzenia. Zobacz czy nie ma opiłków, bo zaraz wtryski polecą
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano
Sprawdzone i niby wszystko jest ok.Gdzieś czytałem ze zbiornik może być za to odpowiedzialny ale nie wiem co by tam mogło być.Bo dlaczego schodzi paliwo i przy 20 l już nie chce odpalic
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zaglądałeś do zbiornika czy jest paliwo? Może któryś pływak padł.
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW