Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Panów i Panie. Zgłaszam się do Was z wielką prośbą. Jeżeli macie możliwość sprawdzenia ceny materiału obicia siedzeń do E34T (Zdjęcie poniżej) To bardzo bym prosił o to. Jeżeli był by dostępny ów kolor w miare przystępnej dla mnie cenie to bardzo bym prosił o zakup dla mnie tego materiału. Oczywiscie pieniadze bym zwrocił,a nawet w razie potrzeby zrobił bym przelew na podane konto.

Wymiary jakie by mnie interesowały to 1m/1m.

Kolor materiału jest mniej wiecej taki (moze byc nieznacznie jasniejszy od oryginalu) http://img108.imageshack.us/img108/2709/probkamaterialusi9.jpg

Z góry dziekuje za pomoc.

Ps. Najpierw prosze podać cene, nastepnie bede myslał co dalej.

Edytowane przez valdorane
Opublikowano
za wiele ci nie pomoge ale mam taką samą tapicere u siebie i o ile wiem była bardzo popularna w e34. na allegro jest w związku z tym pełno foteli i kanap z nią. więc jak nie dostaniesz materjału to może kup tylne oparcie na allegro poproś aby koleś ci zdarł z niej materjał i ci wysłał. ty zapłacisz jak za kanape.
Opublikowano
Ale własnie... mi potrzebny tylko kawałek materiału na obszycie siedziska kierowcy - przebieg robi swoje :(. Szewca mam za darmo tylko materiał mi jest potrzebny, a chce zeby to był oryginał, jezeli oczywiscie nie beda krzyczeli za niego 1000zł/mb.
Opublikowano
Zdjęcia są niewryaźne, ale to nie jest przeszkoda. Jak juz wspomnialem, jezeli za materiał zapłace np. 50zł/mb + darmowy tapicer to nieco taniej mnie to wyjdzie.