Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyciągał ktoś głośnik ten spod fotela ? Ogólnie odkręciłem fotel wyciągnąłem calu głośnik z obudowa ale za nic nie mogę wyciągną głośnika z obudowy .. wyglada jak by był wklejony ?? Jak to ogarnąć?
  • Moderatorzy
Opublikowano
W podstawowym wariancie audio suby są wklejone w obudowę. Ja swoje zdemontowałem siłowo tak żeby nie połamać obudowy bo głośniki wyrzucałem. Możesz też kupić kieszenie z wyższej wersji.

spacer.png

Opublikowano
Właśnie wyciągnąłem siła .. a Powiec mi dlaczego one są montowane koszami do góry ?? Ogólnie kupiłem głośniki udomension i nie mogą być koszami do góry bo są za wysokie
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest cały wątek audio o nagłośnieniu: https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=163&t=319137

Generalnie kosze/kartony od podstawowego audio mało co pomieszczą. Trzeba mieć wersję Hi-Fi lub HK. Ja z trudem zmieściłem tam suby z zestawu HK, ale wcześniej dużo plastiku ściąłem/spiłowałem/zeszlifowałem - robiłem co się da i udało się :) Nie siedzą jeszcze w 100% jak oryginały, ale jest na tyle dobrze, że wszystko złożyłem do kupy.