Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_og=5967169&id_region2=15&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&marka=BMW&model=318&id_region=0&z_dnia=-1&rok_produkcji_od=1994&rok_produkcji_do=1995&cena_od=0&cena_do=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&dzial=au&limit=20&ilosc_ogl=20&start=4&nr=76&key_unique=5ef352243e330f872fdbb243da29de66

nie wiem jak sprawuje sie automat w tej wersji bmw w połączeniu z tym silnikiem.Obawiam sie automatu ale słyszałam ze nawat ładnie to jezdzi i ze sie nie psuje.Prosze o szybką pomoc .z góry dzieki. :mrgreen:

Opublikowano
Maska coś nie halo............. ale na fotach trudno powiedzieć. Ja bym z Lublina nie jechał
To jest wszystko prosto z głowy, prosto z głowy do wieczności, płynie strumień kolorowy, niesprawdzonych wiadomości....
Opublikowano
"smierdzi lewizna" jak dla mnie. oprocz maski blotnik jakos dziwnie spasowany i innego koloru niz reszta. ja bym poszukal czegos innego.

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano
Maska zdecydowanie jest źle spasowana, a co do skrzyni to poszukałbym manuala - przy 1.8 nie masz co liczyć na dobre osiągi, a automat tylko je pogorszy i zwiększy nieco spalanie. Ogólnie to fajna skrzynia, ale tak od 2.5l w górę się nadaje.
Opublikowano
dodam jaszcze ze wynegocjowana cena przez telefon to 9500 (tym bardziej ze nie widziałam jeszcze samochodu) dlatego mi sie to nie podoba :evil: .Dzieki za pomocne opinie.pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)

....cena swiadczy o tym ze sprzedajacy zdaje sobie sprawe i ma pelna swiadosmoc , ze stan auta jest adekwatny do niej( moje zdanie)

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

.............w ogloszeniu wlasciciel nic nie wspomina o BEZWYPADKOWOSCI auta( jesli ci na tym zalezy sprawdz jakie mial przeboje ten Compacik-z regoly ten atut jest bardzo istotny i sie nim chwala-lecz inni z koleji szykaja naiwniakow i tez staraja si eim to wcisnac :liar: )

Edytowane przez czestek1
Opublikowano
cena jak za ten rocznik jak najbardziej ok,auto na zdjeciach moze wygladc roznie,co do opini ze automat przy 1,8 to nic dobrego to ci co to piszą chyba nigdy nie jezdzili automatem w 3ce ,do tego compact,jest to zarabisty wynalazek a do tego po przełaczeniu na tryb sportowy niejeden z madrali od manuali nie dalby ci rady.jesli odleglosc cie nie przeraża to ja bym sie przejechał i jesli okaze sie oki to bierz bo cena jest ok.pozdro