Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po zmianie kół na zimowe (oryginalne BMW 18'') mam stuki, trzaski z okolicy nadkoli i kół przednich podczas jazdy po nierównościach. Na letnim komplecie kół (19", m pakiet) przed zmianą było cicho. Jaka może być przyczyna? Czy to może zbieg okoliczności i w niskich temperaturach G20 tak ma?
Opublikowano

Witam,

pisałem o tym w temacie „szybkie pytania..”ale nikt się nie wypowiedział. Od nowości, szczególnie przy niskich temp mam skrzypienie lub stuki w prawym kole. Zauważyłem, że problem dotyczy pierwszych km po starcie, później ustają. Przy okazji kolejnej wymiany oleju zgłoszę problem w Aso i dam znać jak do tego podejdą.

Pozdrawiam

Opublikowano
Parę dni temu umawiałem się na wizytę w serwisie i pracownik, które ze mną rozmawiał, wspomniał coś, że jest akcja serwisowa związana z nadkolami. Nie miałem wtedy czasu na dłuższą rozmowę, ale we wtorek będę w serwisie to sie dowiem o co chodzi z ta akcją.
Opublikowano
Parę dni temu umawiałem się na wizytę w serwisie i pracownik, które ze mną rozmawiał, wspomniał coś, że jest akcja serwisowa związana z nadkolami. Nie miałem wtedy czasu na dłuższą rozmowę, ale we wtorek będę w serwisie to sie dowiem o co chodzi z ta akcją.

To akurat nie ma związku z tematem wątku.