Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, zdecydowałem się na założenie sekwencji.Odwiedziłem 2 zakłady no i

trochę mi namieszali. W pierwszym dali cene 3000 za instalacje jakąś polską(nazwy nie pamiętam) no i włoską za 3000(tęż dokładnie nie pamiętam nazwy-"azus" albo coś podobnego). Podjechałem do drugiego i babka:) mi propionuję również polską sekwencję (STAG-200 lub 300 chyba) z jakimiś zagramanicznymi komponentami w dobrej cenie za 2500. Powiedziała że zakładaja to do wiekszości autek i do mojego też się nadaje. Mam 318isCoupe. Co o tym myślicie? chodzi mi głownie o tą polska instalacje, jak auto powinno chodzić i jak bedzie wygladalo spalanie no i czy warto.

Edytowane przez tejs
Opublikowano (edytowane)

Witam!

Sekwencja bardzo dobrze! To się tylko nadaje do 318is coupe! Cena 3000zł, wcale nie taka wysoka! Ja w Bielsku-Białej zakładałem gaz już do dwoch swoich aut i byłem zadowolony i nadal jestem! Z mojego polecenia też założyło tam kilku mioch znajomych i sa bardzo zadowoloni! Nie pisze tu w kontekscie jakiesc reklamy tej firmy czy cos, ale wiem ze roba dobrze! Ja czekam też na swoja 318is coupe i też bede ja "gazował" własnie sekwencja jakiej nazwy to ci nie powiem! Ale sobie zachwalali i widziałem jak włąsnie to zakladali do jednej bmki dokladnie wczoraj!

Jesli chcesz jakiś namiar to napisz na pm do mnie! Maja też oddział w Częstowchowie!

Cena około w BB - 2850zł (zbiornik montowany w miejsce kołą zaposowego około 55litrów)

Dodam jeszcze ze firma nalezy do : AUTO GAZ ŚLĄSK

http://www.autogaz.com.pl/index1.php

a Firma to Z.U.H. Krajewski Zygmunt

Edytowane przez LoOkas
Opublikowano
Tak też polecam KME. Jest polska ( popieraj swoje) i bardzo dobra. Mam taką w M62 i jestem bardzo zadowolony. W Wawie taka instalacja do R4 z Valtecami kosztuje 2800.
Opublikowano
wczoraj znów troche pytałem i znalazłem legato za 2800. w 2 zakładach mówili że jest mało z nią problemów i to dobra instalacje, zdecydowanie bardziej polecaja niż polską. Ten który zakłada powiedział że dużo taksiarzy zrobiło sobie polską inst i sporo z nich narzeka a nią. Dziś jeszcze spróbuje coś wiecej sie dowiedzieć i w nast tyg zakładam.
Opublikowano
wczoraj znów troche pytałem i znalazłem legato za 2800. w 2 zakładach mówili że jest mało z nią problemów i to dobra instalacje, zdecydowanie bardziej polecaja niż polską. Ten który zakłada powiedział że dużo taksiarzy zrobiło sobie polską inst i sporo z nich narzeka a nią. Dziś jeszcze spróbuje coś wiecej sie dowiedzieć i w nast tyg zakładam.

gdzie bedziesz zakladal?

ja poki co zbieram kase i tez bede gazowal....

Opublikowano
bede zakladac w eko w chylonii kolo lidla, podobno klienci sa zadowoleni, jade do nich jutro. Z tym, że to nie brc ani legato tylko jakas inna firma wloska.