Skocz do zawartości

klocki hamulcowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie jakie klocki i tarcze hamulcowe polecacie (w miare rozsądnej cenie) do BMW e36 coupe 320i ? Jakiś czas temu wymieniłem juz klocki i przejechalem na nich około 3 tyś. km ale to chyba jakiś badziew i wkurza mnie jak piszczą a pozatym w jednym z nich nie było blaszki przy klocku i się z jednej strony tłuka. Pozdrawiam.
Opublikowano
Ja polecam firme ate tarcze i klocki ja jezdze i rewelacja nie krzywia sie i nie piszcza
Opublikowano
ATE i Textar
Opublikowano
  • Autor
Czy cieżko jest samemu zmienić klocki i można coś sobie spieprzyć jak sie nigdy samemu nie zmieniało? Jeżeli nie ma wiekszego problemu to proszę o pare wskazówek. Pozdrawiam
Opublikowano
Czy cieżko jest samemu zmienić klocki i można coś sobie spieprzyć jak sie nigdy samemu nie zmieniało? Jeżeli nie ma wiekszego problemu to proszę o pare wskazówek. Pozdrawiam

Proszę bardzo

http://www.beemka-klub.pl/portal/articles.php?id=18&PHPSESSID=f1fefdf66c622879337d64d10095deec

Wystarczy troszkę :search:

Pozdrowionka

http://img228.imageshack.us/img228/3276/tn1ir4.jpg

diamentschwartz metalic

Opublikowano
  • Autor
tak ale to dotyczy e30 czy to znaczy ze w e36 jest tak samo bo wydaje mi sie ze chyba troszke inaczej?
Opublikowano
tak ale to dotyczy e30 czy to znaczy ze w e36 jest tak samo bo wydaje mi sie ze chyba troszke inaczej?

a czemu inaczej? pisałeś że nie wymieniałeś sam to skąd te wnioski?

Jest tak samo.

Opublikowano
  • Autor
bo u mnie w e36 na klockach sa takie blaszki ktore wchodzą w sprezyne a tu widze ze nie ma takich blaszek przy klockach wiec wydaje mi sie ze inaczej ale moze sie myle...