Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam małą zagwozdkę, rok temu na badaniu technicznym wyszło że powoli dobiega końca życie amortyzatorów na obu osiach i faktycznie samochód prowadził się wtedy jak wóz drabiniasty. Po miesiącu od badania wymieniłem wszystkie 4, razem z resztą akcesoriów. Zamontowałem zestaw Bilstein standardowy czarny i auto prowadzi się jak po sznurku. Dziś byłem na badaniu, wszystkie amortyzatory po 72-75 % a prawy przedni 0% :!: Weszliśmy pod spód, zero wycieków, odbojniki nawet nie dotknięte, generalnie mógłbym wyczyścić go z kurzu wsadzić w pudełko i sprzedać jako nowy a tu taki zonk. Nie czuć że ten prawy jest uszkodzony bo tak samo odbija jak lewy. Zdarzyła się komuś w Was taka sytuacja ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No 0 skuteczności to jakiś błąd pomiaru . bo nawet mocno wywalony amor nawet z gumami mocującymi jak miałem z tyłu dał 40 %