Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,kolega chciał mi swoim aparatem skasować inspekcje.wszedl,wbił datę i jak się okazało wykasowało się wszystkie przeglądy,czyli oleje,filtry,przegląd itd.licznik teraz wskazuje 999999 i kropeczka nad. Po odpaleniu pokazuje na chwilę prawidłowy stan licznika i potem wraca do 999999. Wszystko inne działa bez zarzutu.Jest jakaś możliwość powrotu do normalności? Dzięki za pomoc.

BMW E65 750

Opublikowano
Uszkodzona zawartość pamięci eeprom. Potrzebny prawidłowy wsad z poprawną sumą kontrolną, ogarnąć pawidłowy vin i przebieg i będzie działać. Tak to jest jak się podpinasz nie odpowiednim sprzętem i próbujesz zrobić coś czego tym sprzętem robić nie powinieneś. Licznik do speca od BMW i ogarnie "na stole".
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć chłopaki.

Czy ktoś z Was mógłby podpowiedzieć jak wgrać prawidłowy VIN i przebieg. Również zrobiłem sobie 999999 km. Posiadam NCS Ekspert, WinKFP ale nie umiem tego zrobić. BMW E66 z 2006 roku, po liftingu, silnik 4423cm.

Baaardzo byłbym wdzięczny za pomoc!!!!

Opublikowano
Chcieliście cofnąć licznik a to was przerosło.Możesz pisać co chcesz,tłumaczyć się,ale łykną to Ci co nie mają pojęcia.Szukaj pomocy u takich szemranych pajacy co dorabiają się na takich oszustwach.Pyta w serce tym co kręcą liczniki.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
  • 1 rok później...
Opublikowano

żadne cofanie - wymieniałem olej i jakiś interfejs za kilka set zł kupiłem AutoPhix 9710 BMW MINI Rolls-Royce co miał mieć reset inspekcji serwisowej i wyszła kicha, a sprzedawca ma w d...e - sprzedał i wali go - czy ktoś ma jakiś pomysł??

Opublikowano

dodam że wcześniej ktoś grzebał przy kilometrach, odczytałem jakąś wartość i czy możliwe jest że 735 -i 2001r benzyna ma najechane milion??

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Daj vin

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 3.06.2023 o 20:58, SkeYT napisał(a):

Wyżej napisałem jakie jest rozwiązanie tego typu problemu. Pozdrawiam.

to nie rozwiązanie - mogę kupić inne auto też-po to jest auto by można było samemu grzebać i mieć satysfakcję, a jeśli komuś się prośba o pomoc nie podoba to niech się nie odzywa.

• 1 miesiąc temu...