Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie,

chcialbym pociagnac kabel z 12v, by podlaczyc donich nakladki na pedaly,

ale mam 320d i jedynym miejscem do ktorego mode sie podpiac jest malutka lampka z lewej strony...

ale ...

ta lampka zapala sie gdy sa drzwi otwarte i gasnie gdy je zamkniemy,

czy jesli przed sama lampka podlacze kabelek od nakladek, pedaly beda sie palily jesli bedzie silnik wlaczony??

czy lepiej pociagnac gdzies inny niezalezny kabel ?

Opublikowano
witajcie,

ale mam 320d i jedynym miejscem do ktorego mode sie podpiac jest malutka lampka z lewej strony...

ale ...

czy jesli przed sama lampka podlacze kabelek od nakladek, pedaly beda sie palily jesli bedzie silnik wlaczony??

a nie mozesz po ludzku z gniazdka zapalniczki ?

Xdrive

Koder

Opublikowano
witajcie,

ale ...

a nie mozesz po ludzku z gniazdka zapalniczki ?

Najlepiej jest podpiac sie pod awaryjne.Powod jest jeden,w momencie kiedy zapalasz swiatla podswietlaja ci sie nakladki gdy gasisz gasna i nakladki.

Gdy podlaczysz pod zapalniczke bedziesz mial swiecace nakladki nonstop do momentu w ktorym nie wylaczysz zaplonu.Sam to sprawdzalem

Opublikowano

Ale o to chodzi. Nie wazne z kad pociagniesz kable to nie musza one isc na zewnatrz.

Ps. Fajny podpis. Zapomniales dopisac ze ma 2 fotele z przodu, spryskiwacze i 4 kola plus zapas.

Sorry nie moglem sie powstrzymac :)

Opublikowano
Ale o to chodzi. Nie wazne z kad pociagniesz kable to nie musza one isc na zewnatrz.

Ps. Fajny podpis. Zapomniales dopisac ze ma 2 fotele z przodu, spryskiwacze i 4 kola plus zapas.

Sorry nie moglem sie powstrzymac :)

A ja nie wiedziałem że ma 4 zawory na cylinder, że dmuchawa ma zmienną geometrie oraz że tak szybko staje :mrgreen:

Opublikowano

Ciekawe czy tak szybko staje na suchym czy jak jest mokro. Nie sprecyzowano.

Ps. Kazda turbina ma zmienna geometrie

( z biegiem czasu :) )

Sorki za OT

Opublikowano

heh :P

niema problemu zaraz spisze wszystkie wasze sugestie i dodam do opisu :)

ale tak naprawde ...

tak dalem by cos bylo .. niejest to w formie informacji z cyklu "patrze a ja mam super"

bo tak jak juz zauwazyliscie .. bardziej sensacyjne jest gdy ktos niema zmiennej geometrii na turbince

Opublikowano
jasne ze mozna,

ale jak to wyglonda ...

to musi byc instalacja dyskretna,

"Wyglonda" to tak jak bardzo sie postarasz choc w moim odczuciu kazde swiecace cos na pedaly bedzie wygladac wiesniacko. Nie mniej jednak mialem na mysli podlutowanie sie do gniazdka zapaliczni z 2 strony i poprowadzenie przewodow. Pozatym mozesz uzyc tez np istalki radia

Xdrive

Koder

Opublikowano

gwarantuje ci ze wiesniacko to niewydlonda :P

ale obydwa sposoby, moga byc wykonalne, po rozebraniu kilku elementow i po dostaniu sie do tylniej czesci konsoli prawda ?

niemam pojecia jak tego dokonac

Opublikowano
gwarantuje ci ze wiesniacko to niewydlonda :P

ale obydwa sposoby, moga byc wykonalne, po rozebraniu kilku elementow i po dostaniu sie do tylniej czesci konsoli prawda ?

niemam pojecia jak tego dokonac

Dostac sie tam banalnie prosto, odkrecasz slownie sześć srobek i masz zdemontowany caly tunel srodkowy

Xdrive

Koder

Opublikowano

stracilem wene ...

oddaje za pare dni auto do serwisu, za 5 dyszek zrobia to solidnie , (pociagna tak jak mowiles prad z kolumny kierownicy)