Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy zna ktoś jakie FA należy dopisać żeby moje e90 zaczęło widzieć moduły nowych foteli ?

Wymieniłem komplet foteli ze zwykłych taboretów nieposiadających niczego na sportsitze dakota lemon z pompowaniem boków i grzaniem, są tam moduły które potrzebuje dokodować

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

S494 Ogrzewanie Fotela Kierowcy/Pasażera

S456A Fotel komfort z pamięcią

S458A Regulacja fotela przedn. elektryczna

S459A Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A Fotel Sportowy

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

Jak zawsze niezawodny Małysz. :)

Możesz mi podpowiedzieć dlaczego wyskakuje błąd dodawania FA ? Falowing feature is invalid

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najczęściej niezgodność FA z danym modelem .

Które FA odrzuca ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
494 grzanie - udało się ?
Opublikowano
narazie chce dodac sportowy zeby w ogole zatrybilo, grzanie dorzuce za jakis czas bo musze stworzyc instalacje od podstaw i kupic sterowanie bo nie mam nic. wcześniej były zwykłe taborety
  • 3 lata później...
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie podłączenia foteli. Również wymieniłem zwykłe na elektryczne. Gdzie wpiąć się w CAN żeby podpiąć CAN do modułów?

Dziękuje za odpowiedz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Możesz gdziekolwiek ważne aby to był odpowiedni can i kable muszą być takiej samej długości. Oryginalnie wpięte jest pod deską/kokpitem x15003 i x15004.

Screenshot_20250413_160609_Chrome.thumb.jpg.2350f4dfd421fab3f9af945c7cb988b8.jpgScreenshot_20250413_160445_Chrome.thumb.jpg.3fed2c35084d052d9c3e1993827f9809.jpgScreenshot_20250413_154625_Chrome.thumb.jpg.80a1cf29b31b60aed527dc5de1be75a6.jpg