Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm , wyglada jakby spokojny starszy pan tym nie jezdził ...

zwróc uwage ,ze ma stary silnik 4.0 V8 M60 ,wiec jak jakis " kozak " mu czesto dawał w piec na zimnym silniku to juz moze być złom.

Poza tym koła + zawieszenie sprawią,ze o typowym dla E38 komforcie mozesz zapomniec...

Do tego masz tam skrzynke, w której lubic znikac wsteczny, wiec przemysl sprawe 2 razy.

Opublikowano

nie jest oryginalnie, chyba ze sa nakladki plastikowe

ale nakladek nie ma, mogl po prostu sobie podmalowac te progi, to jeszcze nic niepokojacego :)

bylo oryginalnie ale po 99roku z listwami m-technic

do 99 nie bylo tych listew nawet w opcji, choc mozna je zalozyc wiercac 2 dziurki, ja sobie bede zakladal

koszt listew w aso, okolo 1000zl 2 sztuki

sa wersje albo czarne, albo do malowania

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

no to jakas opcja byla chyba na listwy w kolorze nadwozia i doly zderzakow,

ale same listwy plastikowe mialy wszystkie po 98/09

ktos tu niedawno mowil ze mial problem z dostaniem sie do otworow na lewarek :)

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
hymm wyglada na troche umeczoną :roll: moze to przez ten snieg :jawdrop: to w podlaskim juz jest zima :shock: a tak powaznie mówiac foty sa sa robione dosc dawno temu ,wiec troche to Bmw mogło sie zmienic popros o cos aktualnego
Opublikowano
i te koncowki wydechu. :mad2: .tylko felgi mi sie podobaja..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

Witam

Felga bardzo ładna szkoda tylko, że nie dasz rady na nich pojeździć w naszym pięknym kraju.

Foty to chyba bardzo stare, no chyba żeby na podlasiu już posypało śnieżkiem.

A HA i gdzie te dioodowe lampy !!! bo na fotach ich nie widzę

Marcinie nie wiem czy do końca mam rację, ale wersje 7er z listwami na progach mają inne miejsca na lewarek no i oczywiście sam lewarek.

Ja mam listwy i lewarek podstawiam pod próg od spodu a nie od czoła progu, nie wiem jak było w innych, ale sądząc po zaślepkach progowych w tej z linku to ma otwory do podnoszenia od czoła.

Pozadrawiam :D