Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może problem niezbyt istotny ale jakże denerwujące. Od dłuższego czasu przy jeździe najczęściej po nierównej nawierzchni słyszę piszczenie i zmiennej tonacji, wewnątrz kabiny mam wrażenie że dźwięk dobiega z deski rozdzielczej bliżej strony pasażera, najczęściej przy hamowaniu lekkim.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Mam wrażenie, że to będzie dmuchawa. Wyłącz całkowicie. U mnie piszczy jak się zbliżają chłodniejsze dni, potem przestaje jak się nagrzeje. Oprócz tego masz silniczek w klimatroniku oraz wentylator sterownika silnika pod prawym filtrem kabinowym, ale on jest już poza kabiną i nie jestem pewien czy był we wszystkich wersjach. Chyba, że to odgłos tarcia jakichś plastików, a nie z obracania.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam wrażenie, że to będzie dmuchawa. Wyłącz całkowicie. U mnie piszczy jak się zbliżają chłodniejsze dni, potem przestaje jak się nagrzeje. Oprócz tego masz silniczek w klimatroniku oraz wentylator sterownika silnika pod prawym filtrem kabinowym, ale on jest już poza kabiną i nie jestem pewien czy był we wszystkich wersjach. Chyba, że to odgłos tarcia jakichś plastików, a nie z obracania.

Nie mam klimatronika