Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hi

od dluzszego czasu juz jezdze :) moim czarnym pociskiem:P i stwierdzam ze jednak moze gaz jak dla studenta pozwoli zaoszczedzic

na srodkach :) dojazdu :P przeznaczajac je na cos innego :) . przyjemnego a i ekologia:) moze byc lepsza:) dodam ze jezdze dzienie 100 km minimum kombinacja drogi szybkiego ruchu i miasta:) wroclawia:) z dzisiejszymi korkami :P 14/100km :)

noo i jeden wyjezdzik mnie kosztuje za 40 minut jazdy tak 0.5 zloty :) a przeciez podobno mozna taniej :P

so. bylem wczoraj u jednego goscia co juz zakladal instalacje wczesniej mi do innego auta. i jakos to choidz ale to brc. jednak po 200tysiacach mozna sie nie czepiac:P

i mowi facet

ze:

-sekwencja 3600.i daje gwarancje

-nie sekwencja 2200. i nie daje gwarancji na kolektor.

szczerze to sie boje o automat ze skrzynia nie wyrobi .ale. moze akurat. bedzie to dobrze chodzilo

ktos instalowal juz w tym silniku ?? cos takiego/?

jakie spalanie gazu??

muli?? mocno/?

nie zajade autka?? po 2 miechach/?

a moze namiary na kogos we wroclawiu cos sie zna\? i jest w miare tani:P nie lubie przeplacac:P

dzieki za info grzesiek

Opublikowano

Tylko i wyłącznie sekwencja. Zakładając zwykłą instalkę do Twojego samochodu zniszczysz auto. O osiągach nawet nie będę pisał. Cena 3800 to wciąż trochę dużo, da się napewno taniej. W sumie to zależy jaka instalka i gdzie, ale podstawa to to, kto i jak Ci ją założy. Ja mam KME, zapłaciłem 3200 i jestem zadowolony. A z tą skrzynią to nieporozumienie, i nie ma tu nic do rzeczy.

Pozdrawiam.

www.swiatdrewna.eu
Opublikowano
hm.. to jaka instalacja?? typ 2.8 728 96 rok.

?

moze ktos ma namiary we wrocku na kogos takiego lub okolicach

Ja montowałem w Adarze przy Brucknera (za meblami polonia)~4kPLN. Przed montażem obdzwoniłem trochę firm z książki tel. i z netu, ale ceny to fiu,fiu,fiu......... mieli. Tam założyli mi zenita i auto śmiga podobnie jak na benz. Może i drogo, ale serwis mijam każdego dnia jadąc do i z pracy (a to baaaardzo ważne). Bo z byle jaką pierdołą bujaj się przez wro w korkach na strzegomską czy może gdzieś do Środy Śl. lub Świebodzic.

Wiem, że jest warsztat montujący instalki w szole żeglugi śródlądowej(przy Brucknera/Kochanowskiego). Wjazd od ul. Toruńskiej zaraz za przystankiem autobusowym. Wygląda, że mogą mieć tanio, ale czy dobrze???

Pozdrawiam

Darek