Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam autka w "idealnym stanie" i zaczynam się czepiać szczegółów ;) znalazłem 2 szt za ponad przeciętną cenę i zwróciłem uwagę na pewien szczegół .

Przyjżyjcie się emblematom i powiedzcie mi w którym aucie jest prawidłowo czyli "fabrycznie"

http://img96.imageshack.us/img96/495/e321xx0.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img227.imageshack.us/img227/2980/e322pi8.jpg

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
szukam autka w "idealnym stanie" i zaczynam się czepiać szczegółów ;) znalazłem 2 szt za ponad przeciętną cenę i zwróciłem uwagę na pewien szczegół .

Przyjżyjcie się emblematom i powiedzcie mi w którym aucie jest prawidłowo czyli "fabrycznie"

http://img96.imageshack.us/img96/495/e321xx0.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img227.imageshack.us/img227/2980/e322pi8.jpg

hmmm... :think:

to może odpowiem fotką... :mrgreen:

http://img85.imageshack.us/img85/556/dscf5411ml5.jpg

pozdrawiam

cosmo

ps. auto z fotki... też jest na sprzedaż... :cool2:

w przypadku pytań... zapraszam na priv... :D

Opublikowano

wydaje mis ie ze moze ( tak jak i u tegop kolegi co ci wyslal zdjeice jego 7mki napisy sa bardziej przy krawedzi klapy) ale to moze dlatego ze w tej polskiej sobie ktos sam nakleil -nie wiem. Wydaje mi sie ze moze byc lepsza toa niebieska

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

Opublikowano
wydaje mi sie ze moze ( tak jak i u tego kolegi co ci wyslal zdjecie jego 7mki napisy sa bardziej przy krawedzi klapy) ale to moze dlatego ze w tej polskiej sobie ktos sam nakleil - nie wiem.

zdecydowanie zgadzam się... napis 735i jest w orginale bliżej krawędzi... :cool2:

więc... napewno ktoś sam doklejał znaczek... :mrgreen:

a dlaczego... :?:

to już pytanie do doklejającego... bo my na to pytanie nie odpowiemy... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

zdecydowanie zgadzam się... napis 735i jest w orginale bliżej krawędzi... :cool2:

no i znów trafiło na Polaków :mrgreen: choć obstawiałem odwrotnie

więc... napewno ktoś sam doklejał znaczek... :mrgreen:

a dlaczego... :?:

oczywiste

to już pytanie do doklejającego... bo my na to pytanie nie odpowiemy... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

tego też od was nie wymagam ;)

ps , pw poszło

Opublikowano
ewidentnie widac ze ta CH i (PL - DLU ) sa orginalne z tylu. tamtej sie cos dzialo z tylu. skoro nie byla bita to po co znaczek w innym miejscu ?? przy okazji nie wiem czy to zdjecie tak zle wyszlio ale prawy kierunek jakby byl sprayexem robiony na czerwono a lewy nie ...
Opublikowano

Jak chcesz kupić ładne 7 to pojedź i je obejrzyj a nie patrzysz na znaczki.Koleś mógł sobie sam dokleić ten znaczek.A co nie wolno mu ? W końcu to jego auto.

Pozatym była opcja że można było nie mieć znaczków na klapie z oznaczeniem modelu i silnika.Drugi właściciel mógł sobie dokleić ten znaczek bo mu się bardziej podobał.Z resztą o czym dyskusja.Trzeba obejrzeć auto a nie patrzec czy znaczek w dobrym miejscu jest naklejony.Te auta mają już kilkanaście lat więc nie wymagaj że będa w idealnym stanie bo według mnie dziś ludzie nadużywają pojęcia ,,idealny".Np ktoś może się chwalić że ma skórę w aucie w stanie idealnym a według mnie jakaś zmarszczka na skórze która powstała w wyniku eksploatacji dyskwalifikuje ją z idealności, co oczywiście znaczy że wciąż jest bardoz dobra.Ale rozumuiesz.Idealne to znaczy nowe.

W idealnym stanie to może znajdziesz taką 7 w muzeum BMW w Niemczech ale dla pocieszenia powiem Ci że wciąż są e32 w stanie naprawdę bardzo dobrym.

Nie odbieraj kolego tego jako docinka z mojej strony ale najpierw sugeruje obejrzeć autka na żywo a nie czepiać się tego czy znaczki są prosto.

Tak na marginesie to dobre auto wybrałeś :cool2:

Opublikowano
Jak chcesz kupić ładne 7 to pojedź i je obejrzyj a nie patrzysz na znaczki..

do tej granatowej mam ponad 1000 kilosów , do bordowej prawie 400 . Co nie znaczy że nie pojade tyle po dobre auto ... Poza tym pogadać sobie już nie mozna ? Od czego jest forum ? Czesto mozna się czegoś innego dowiedzieć wynikającego z takich tematów ...

Koleś mógł sobie sam dokleić ten znaczek.A co nie wolno mu ? W końcu to jego auto...

Oczywiście że mógł , ale może ktos ma lepsze oko niż ja ...

Pozatym była opcja że można było nie mieć znaczków na klapie z oznaczeniem modelu i silnika....

co ty nie powiesz ...

Z resztą o czym dyskusja.Trzeba obejrzeć auto a nie patrzec czy znaczek w dobrym miejscu jest naklejony.Te auta mają już kilkanaście lat więc nie wymagaj że będa w idealnym stanie bo według mnie dziś ludzie nadużywają pojęcia ,,idealny"....

ta granatowa jest wystawiona za 5850 EUR , bordowa za 15000zł , więc chyba mam prawo czepiać się krzywego znaczka ???!!!

.

Nie odbieraj kolego tego jako docinka z mojej strony ale najpierw sugeruje obejrzeć autka na żywo a nie czepiać się tego czy znaczki są prosto.

Biorąc pod uwage ceny w/w aut właśnie że będę sie najpierw czepiaj tego dlaczego jest krzywy znaczek , bo może , tak jak wyżej wspomniałem , ktoś ma lepsze oko niz ja i zwróci ma na coś uwagę zanim odwale kupe km .

Opublikowano
5850 EUR
:shock:

Nie ma pomyłki?

nie , to nie pomyłka http://mobile.de/SIDx2QFAMgWvE6NNtQXGr0QVQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1160762742A1Iindex_cgiD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A9%81%5D-t-vCaMiMkPRQuSeUnVb_X_Y_x_ypr~BSRA6D1100B37D3500H60000000BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0H50000000/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=5&id=11111111227989484&

rozmawiałem z gościem , auto ponoć wychuchane i wylizane co z reszta potwierdzają w znacznej części fotki . Nie mniej cena wywoławcza jest zaporowa ale z rozmowy wynikało że można wyhandlować znacznie mniej niz 5000 . Sądząc po fotkach dla mnie to auto jest warte 4000 EUR i tyle bym za nia dał jezeli w fotki potwierdzą stan rzeczywisty .

Opublikowano
ta granatowa jest wystawiona za 5850 EUR , bordowa za 15000zł , więc chyba mam prawo czepiać się krzywego znaczka ???!!

sporo... :duh:

zwłaszcza... że ta zagraniczna... to jesli dobrze łapie... po tablicy żółtej... nie ma ważnego przeglądu... :(

a za krajową.... 15 tys... :?: to który to rocznik... :?:

chociaż z drugiej strony... to wołać można... a dostać to co się woła... to już inna bajka... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

przeczytaj w ogłoszeniu >> HU 10/08 , AU 10/08 czyli świeży tuv .

Ceny , tak jak mówisz są wywoławcze i to jeszcze nic nie znaczy .

Opublikowano

Ta bordowa E32 za 15tys to ja raczej bym sobie odpuscil a dlaczego?

a no dlatego ze cena dosc wysoka nie jest to auto swiezo srowadzone jako nowa zostala kupiona w USA co za tym idzie ma ochydne lampki w zderzaku i nie ma schowka kolo kierownicy (swoja droga nie wiem dlaczego w USA nie bylo tego schowka) ale plus to piekna bezowa tapicerka skorzana no i elemnty typu tunel czy boczki tez sa w skorze to dla mnie plus :mrgreen:

Pytanie do ciebie jestes zainteresowany tylko silnikiem M30b35?? pytam z ciekawosci bo mi sie wydaje ze z silnikiem M60 latwiej dostac w bardzo dobrym stanie niz z M30 szczegolnie w polsce :wink: Dla mnie osobiscie M30b35 to bardzo dobry silnik :roll2: :modlitwa:

moje modele
Opublikowano
przeczytaj w ogłoszeniu >> HU 10/08 , AU 10/08 czyli świeży tuv

to dziwne... :shock:

z tego co wiem korzystniej jest mieć czerwone tablice... a by je dostać trzeba mieć ważny przegląd w niemczech...

zółte daja tylko wtedy... gdy nie ma się przeglądu... :(

a tu jak byk.. zółte...

to już nic nie rozumiem... :shock:

ale... trzeba przyznać... że auto ładnie wygląda na fotkach... no i ten opis... :cool2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
żółte tablice nie oznaczaja niczego złego - sa to po prostu próbne/tymczasowe tablice . Czerwone dla wywozu możesz w każdej chwili wykupić .
Opublikowano
Ta bordowa E32 za 15tys to ja raczej bym sobie odpuscil a dlaczego?

a no dlatego ze cena dosc wysoka nie jest to auto swiezo srowadzone jako nowa zostala kupiona w USA co za tym idzie ma ochydne lampki w zderzaku i nie ma schowka kolo kierownicy:

nie byłbym taki pewien czy to jest wersja usa , gdzie zderzaki i prędkoścuiomierz w milach ? poza tym te ochydne lampki mi akurat bardzo się podobają :mrgreen:

ale plus to piekna bezowa tapicerka skorzana no i elemnty typu tunel czy boczki tez sa w skorze to dla mnie plus :mrgreen: :

zgadza się , żadkość tymbardziej w takim stanie

Pytanie do ciebie jestes zainteresowany tylko silnikiem M30b35?? pytam z ciekawosci bo mi sie wydaje ze z silnikiem M60 latwiej dostac w bardzo dobrym stanie niz z M30 szczegolnie w polsce :wink: Dla mnie osobiscie M30b35 to bardzo dobry silnik :roll2: :modlitwa:

nie wiem , rynek aut uzywanych to nie salon gdzie mogę sobie zamówić to co chcę . Patrze na stan a czy tam w koncu bedzie V8 czy R6 to juz drugorzędna sprawa . Nie biorę jedynie pod uwagę 3,0 R6

Opublikowano (edytowane)

wow ładniutka , tej nie widziałem , chyba świeze ogłoszenie

EDIT

z drugiej strony zastanwia mnie cena , ładna V8ka u sąsiadów to wydatek rzędu 2500-3000EUR , a tu gosciu jeszcze musi zarobic . Powiem tak - nie kupił bym auta "świeżo sprowadzonego" , to juz wole sam przywieść lub kupić w Polsce od kogoś kto ją jakiś czas użytkował i zna swoje auto .

Edytowane przez Mehow
Opublikowano
wow ładniutka , tej nie widziałem , chyba świeze ogłoszenie

taaa swieze ogloszenie ale zobacz jaki rok 1994 ostatni wypust :mrgreen: ja co chwile zerkam w allegro bo szukam okazyjnych beemek :cool2: wczoraj do nas trafila ladna 320 touring :mrgreen:

EDIT

z drugiej strony zastanwia mnie cena , ładna V8ka u sąsiadów to wydatek rzędu 2500-3000EUR , a tu gosciu jeszcze musi zarobic . Powiem tak - nie kupił bym auta "świeżo sprowadzonego" , to juz wole sam przywieść lub kupić w Polsce od kogoś kto ją jakiś czas użytkował i zna swoje auto .

a dlaczego?? ja jestem innego zdania :D co to za roznica czy jezdzone czy nie?? nawet jesli ktos w polsce nia jezdzil calej prawdy nie powie bo przecziez z jaiegos powodu ja sprzedaje a w niemczech mozna czasem cos ciekawego dostac przez przypadek jak ktos duzo jezdzi do niemeic to napewno wie o czym mowie :wink:

moje modele
Opublikowano
co to za roznica czy jezdzone czy nie?? nawet jesli ktos w polsce nia jezdzil calej prawdy nie powie bo przecziez z jaiegos powodu ja sprzedaje :

czemu tak pesymistycznie ? o moim aucie kupujący dowie się wszystkiego ;)