Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ostatnio gdzies mi sie przewinelo przez ucho ze nasi koledzy w radiowozach beda nas mogli karac mandatem za zbyt glosny samochod. Chodzi mi o uklad wydechowy :mad2: Ja mam np oryginalny tlumik w moim 325i i jego odglos R6 jest boski. Tym bardziej jesli wejdzie an wyzsze obroty. Niektorzy pytaja co mam za tlumik ze to tak pieknie i w miare glosno gra. Czy z tym przepisem to prawda?? Tlumik mam jak najbardziej sprawny. Czy wasze R6 tez tak glosno chodza?? Jesli by mnie policjanci zatrzymali przez to ze moje autko slychac z daleka to co moge im powiedziec?? Ze zmienie na oryginalniejszy?? Dla mnie to dziwne... Chyba ze chodzi o takich ktorym brakuje kilku tlumikow w ukladzie wydechowym??

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

Witam,

jeśli nawet by Cię zatrzymali czy innego uzytkownika BMW R6 na seryjnym tłumiku to na pewno stanęli by jak wryci i słuchali muzyki R6.... :modlitwa:

Pozdrawiam

...tylko BMW
Opublikowano
Jeżeli masz seryjny wydech to nie masz sie czego obawiać. Tak jak ktoś wczesniej napisał "misiaczki" walcza z wiejskim tunningiem i słusznie.
Pozdrawiam Grzesiek