Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki problem z Ringami że wewnętrzne świecą dobrze a te zewnętrzne strasznie słabo, założyłem żarówkę ledową i jest trochę lepiej ale w dzień i słońce zewnętrznych ringów na światłach dziennych prawie wgl nie widać, da się jakoś zrobić żeby świeciły prawie identycznie?
Opublikowano
U mnie jest dość podobnie. Tylko pamiętaj o jednej rzeczy: ringi świecą mocniej w pozycji "0" lub "A" kiedy jest jasno i czujnik stwierdza, że światła do jazdy dziennej wystarczą. Natomiast przełączenie pokrętła raz w prawo na światła pozycyjne sprawia, że ringi świecą się słabiej. Taki pro tip, bo wiele osób kojarzy światła pozycyjne z ringami.

icon3.png G30 530i xDrive

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ze wzgledu na budowe, nie zaleca sie stosowania zamiennikow led do ringow. Zewnetrzne nigdy nie beda swiecic. Zaloz normalna zarowke, jesli nadal bedzie zle, swiadczy to o uszkodzeniu odblysnika wewnatrz lampy.