Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko, nie wsiadzie. Napewno nie krótkich spodenkach :mrgreen: Chyba że cos położy na siedzenia. Miałem kiedyś Kadetta GSI z czarną skórą bez klimatyzacji. Nigdy wiecej.....

Wóz wyglada nie najgorzej. Ale:

- oplowskie felgi :duh:

- masakryczne obniżenie :duh:

- gaz ??

Opublikowano
Nigdy wiecej.....
Dokładnie tak!
Wóz wyglada nie najgorzej. Ale:

- oplowskie felgi :duh:

- masakryczne obniżenie :duh:

- gaz ??

Ja raz w życiu sie przejechałem po pieknie wyglądający motorower dla młodego brata. Okazał sie takim szrotem, ze za połowe ceny nie opłacało sie go wziasc. Od tamtej pory strasznie nieufnie podchodze do zdjęć w ogłoszeniach.
Opublikowano

Zdjęcia nawet w bardzo dobrej rozdzielczości potrafią ukryć wiele mankamentów które gołym okiem natychmiast widać i człowiek potem sobie mówi : Jak mogłem tego nie zobaczyć na zdjęciu ?

I przykładowo dwieście kilometrów w plecy :duh:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano

Spokojnie panowie :) doskonale wiem ze zdjecia nie oddaja stanu auta dlatego pytam sie tutaj na forum czy ktos go moze przypadkiem nie zna :wink:

Co do czarnej skory w czarnym aucie powiem szczerze ze mi nie przeszkadza, najwyej byly by pokrowce, najwazniejszy jest dla mnie stan.

Wole auto gole, albo niewygodne(czarna skora), czy zaniedbane w srodku byle by bylo w dobrym stanie :). Wiadomo dodatkowe bonusy w postaci wyposarzenia sa jakims plusem, ale ja zwracam na to uwage na samym koncu, gdy okaze sie ze reszta jest ok :).

Nigdy mi jeszcze super wyposarzenie nie przyslonilo wad auta, a uprzedzam ze jestem wybrednym kupujacym i wypatrze kazda dziurke, purchla, wgniotke :norty:

Ale z drugiej strony nie wymagam tez chyba zbyt wiele ?? Wystarczy zeby auto mialo zdrowy silnik, bude, i bylo bezwypadkowe. Jakies drobne pozostae wady mozna zawsze w pozniejszym okresie wyeliminowac ;).

Niestety jak dotad nie znalazlem bmw ktore spelnialo by te trzy wymagania :/

Opublikowano

jak zwykle tylko potraficie narzekac !

skóre spokojnie mozna sprzedac za 800-1000 i kupic recaro za 400-500zl wiec juz bedzie sie do przodu.

zagazowane sa raczej wszystkie e30(raczej bo czasami nie ale nie o tym temat bananowi chlopcy z kieszeniami wypelnionymi kasiora ) !

tyl siedzi nisko bo koles pewnie lubil taki styl(aby calosc stala rowno nad ziemia) i wsadzil sprezyny -60 lub -80,(wymiana na zwykle to koszt okolo 60 zl) wczesniej raczej siedzialy tam inne felgi. swoje pewnie juz sprzedal a te warte 300zl wsadzil do sprzedazy.

nie ma co wypisywac glupot jak nikt jej nie zna. temat chyba byl jasno napisany i tylko jedna osoba napisala ze moze pomoc.

proponuje ja obejzec i ewentualnie po kupnie doprowadzic do takiego stanu jaki bedzie odpowiedni dla kolegi.

:duh: :mad2: :duh: