Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam pilne pytanie czy tuleja meyle hd ma w sobie olej? bo lem z tego co czytałem ma.

Czy jak mam zastosowaną meyle tuleje 9TKĘ to lepszym wyborem była by Lema?

chodzi o to czy tuleja meyle hd może powodowac jakieś stuki dyfra zaś lem jako,że ma olej to tłumi?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie jest bez oleju i jest w środku wypełniona większą ilością metalu tak jak tylne poduszki amortyzatorów. Co do szukania nie będzie żadnego. Osobiście sam mam taką założoną

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
bo nie wiem czy jest sens bulić dodatkowe 70zł za lema :roll: bo lem jeśli ma olej to co on niby polepsza? np wycie mniej słyszalne będzie i takie tam?
Opublikowano
Tuleja nr 9 nie ma nic wspólnego z wyciem ,raz miałem z olejem tuleje to po krótkim czasie olej zaczął się sączyć i kapać na ziemie. Założyłem poliuretan i jest spokój .