Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Auto już kupiłem z modami ale jak założyłem na próbę ori puszkę performance to czułem że auto jedzie lekko gorzej , mam Mhd stage2 jak ty i polecam na pewno nie będziesz żałował
Opublikowano

Film z przegazówki:

dobrze strzela ten wydech po programie :)

P.S.

Ok, rozumiem. Ten dolot injen ma filtr nasączany olejem?

Żeby kupić suchy to chyba tylko AFE wchodzi w grę, prawdopodobnie na to się zdecyduję.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ale ten kolor wygląda całkiem inaczej niż na poprzednich zdjęciach.

Spliter fajny jak długo cały :D

Opublikowano
Kolor jest całkiem ciekawy i z tego co czytałem nigdy nie był oferowany przez BMW w Europie. Nazywa się midnight blue i w zależności od oświetlenia sprawia wrażenie od czarnego przez niebieski po wpadający w zieleń. Kilka osób się mnie pytało czy to auto jest zielone czy niebieskie.
Opublikowano
Wcześniejsze zdjęcia nie oddawały tak tego koloru, rzeczywiście jest śliczny. Dokładki na duży + :cool2: Czy to są dodatki maxtona?
Opublikowano
Nie, zamówiłem na próbę maxtona ale źle to wyglądało, jeden element nie pasował, więc zwróciłem i zamówiłem z AliExpress. To może być kontrowersyjne co napiszę ale moim zdaniem wyglądają lepiej niż te z maxtona.
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Spoko furka.

Nie chciałeś zrobić catlessa zamiast bawić się w sportowy kat od baqa? Sporo sobie cenią a za mniej można mieć wydech z klapami np. z downpipem VRSF czy wydechem Borla.