Skocz do zawartości

Paski grzewcze na tylnej szybie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Mam pytanie, otóż spośród wszystkich pasków grzewczych na tylnej szybie działają mi tylko 2, jak pobudzić inne do życia? :D Czy to jest wogóle możliwe, czy raczej nie ma na to już rady? :D
:)
Opublikowano
Prawdopodobnie po prostu Ci sie przetarły ściezki - sa dość delikatne. Mozesz kupić zestaw naprawczy - o ile dobrze pamietam masz w nim coś co rozprowadza się pędzelkiem po tych ściezkaw w miejscach przetarć i to przywraca obieg.
Every weapon needs a master.
Opublikowano
chyba lepiej wyjdzie kupic szybe niz coś paprac ...

Jak kto woli. Naprawa ścieżki - kilka złotych, wymiana szyby - pewnie grubo ponad stówę... Efekt identyczny ale z wymianą więcej zachodu.

Every weapon needs a master.
Opublikowano
Miałem ten sam problem polecam jest taki specyfik sprawdź gdzie nie ma łączenia . Naklej po obu stronach taśmę zostawiając miejsce na ścieżkę . Pomaluj pędzelkim, który jest w zestawie poczekaj i finito .

Specyfik nazywa sie klej przewodzacy :) W autach innych niz kombi/hatchback ciezko sie dostac do szyby i znalezc przerwy, ale chyba mimo wszystko latwiej zalatac sciezki niz wymieniac szybe.