Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś dostałem złe wieści od dilera- nie dostaliśmy produkcji na wrzesień,czy dostaniemy na październik będzie wiadomo we wrześniu. Tak czy siak w tym roku auta nie odbiorę i chyba zacznę się rozglądać za czymś w używce :mad2: .

Czy ktoś z Was dostanie auto w tym roku ( 4,0d z pneumatyką ) a zamawiał w marcu bądź później????

Jestem załamany :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

To nie wiem jak to możliwe, że ja dostałem info, ze mam produkcje koniec października/początek listopada, a Ty dopiero dostaniesz info we wrześniu.

Jakieś absurdalne sytuacje się dzieją.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nawet jak usłyszę że cudem produkcja na październik -co z moim szczęściem może się nie udać-to liczę jakieś dwa miesiące do odbioru to grudzień albo i styczeń :( . Patrzę ,że w tej cenie mogę już kupić jakąś x5m-ale gwarancji już niewiele zostanie, albo nawet tą hybrydę ,której nie brałem nigdy pod uwagę.

Czekam od marca i jest coraz bliżej,a dostałem dobry rabat i auto robione pode mnie-ciężki temat :mad2:

Opublikowano

6 tygodni od produkcji do odbioru - i to chyba standardowy czas, który możesz założyć. Z drugiej strony prywatnie nie chciałbym odebrać samochodu w grudniu - raz, ze rocznik, dwa ze po nowym roku mogą pojawić się fajne wyprzedaże rocznikowe (chociaż obecny rok będzie pewnie inny z racji kompletnego braku samochodów), trzy ze coraz bliżej LCI.

Bierz X5M - przejdziemy przez to razem :mrgreen: .