Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dopiero co robiłem remoncik zawieszenia, oczywiście z przodu standarcik: łączkiki sabilizatora, z tyłu tzw. okulary i tuleje, a tu znowu stuki...słychać je bardziej w kabinie w tylnym prawym rogu. Mam auto z nivo i nie mam pojęcia jak się za temat zabrać. Może macie jakieś pomysły co to może naparzać i czy brać się wogóle samemu - jeżeli tak to dajcie znać jak się za to zabrać step by step
Opublikowano

SPRAWDZ LUZY ZAMKÓW NA TYLNYCH DRZWIACH , TO JEST BOLĄCZKA E 36 I E 34

KUP TAŚME IZOLACYJNA I OWIC TEN DZIÓBEK W KTÓRY WCHODZI ZAMEK.TO SA TZ UKRYTE ŚWIERSZCZE

Opublikowano
Mówicie o poduszce belki...hmmm, to ta montowana do podwozia przed tylną osią przy progu?? Jeżeli o to wam chodzi to nie będzie to, bo sprawdzałem, a poza tym te poduszki odzywają się przy ruszaniu i cofaniu. Raczej to będzie to co pisał marek7601, czyli poduszka amorka, ale jak się za to zabrać w Touringu?? :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano
trzeba wyjąć amor poduszka kosztuje 32-35 zł nowa w kombi sie robi łatwo trzeba rozebrać to coś za tylnym siedzeniem ten bok. odkręcasz trzy śruby od poduszki na klucz 13 z dołu od wachacza 22
BMW sie nie psuje
Opublikowano
Mówicie o poduszce belki...hmmm, to ta montowana do podwozia przed tylną osią przy progu?? Jeżeli o to wam chodzi to nie będzie to, bo sprawdzałem, a poza tym te poduszki odzywają się przy ruszaniu i cofaniu. Raczej to będzie to co pisał marek7601, czyli poduszka amorka, ale jak się za to zabrać w Touringu?? :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Niekoniecznie stuka przy ruszaniu. Takze slychac ja podczas jazdy.

Ale jak najbardziej jest mozliwe ze to poducha amora albo nawet sam amor.