Skocz do zawartości

Jak mocno dmucha nawiew?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W compakcie ktory mam na oku sprawdzalem przy wstepnych ogledzinach wszystko z elektryki i pomijajac nie dzialajacy szyber zaowazylem ze dmuchawa na pierwszych dwoch biegach prawie wcale nie dmucha! Na kolejnych jest juz lepiej ale bez rewelacji.

W porownianiu do opla z ktorego sie przesiadam to dmucha w bmce jak na 2 w oplu :roll:

Kazde E36 tak ma czy cos w niej jest nie tak? :doh:

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
W compakcie ktory mam na oku sprawdzalem przy wstepnych ogledzinach wszystko z elektryki i pomijajac nie dzialajacy szyber zaowazylem ze dmuchawa na pierwszych dwoch biegach prawie wcale nie dmucha! Na kolejnych jest juz lepiej ale bez rewelacji.

W porownianiu do opla z ktorego sie przesiadam to dmucha w bmce jak na 2 w oplu :roll:

Kazde E36 tak ma czy cos w niej jest nie tak? :doh:

Cześć! Ja mam e-36 w sedanie i też tak jest, ale z tego co wiem to tak ma być.Kiedyś jak wymieniałem filry od dmuchawy i puściłem nawiew bez filtrów to można było suszyć włosy.Pozdrawiam

Opublikowano
siema, wymień filtr pyłkowy.. normalnie nawiew powinien głowę urywać

A gdzie go szukać? Możliwe, ze jest aż tak brudny? :shock:

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
siema, wymień filtr pyłkowy.. normalnie nawiew powinien głowę urywać

A gdzie go szukać? Możliwe, ze jest aż tak brudny? :shock:

filtr jest w podszybiu,jak otworzysz maskę to przed szybą jest taka długa plastikowa kratka pod którą jest dmuchawa i filtry.

Opublikowano

a u mnie jest pod schowkiem od strony pasażera

zdejmujesz wszystko i jest taka czarna prostokątna kratka

zresztą jak kupisz odpowiedzni filtr to będeziesz miał wszystko rozrysowane... warsto wymieniać bo pewnie masz tam tonę liści i sto tysięcy innych śmieci

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jeśli wiatrak chodzi - a mimo to nie dmucha ..... to musi być

Filt kabinowy - zwany przeciwpyłkowym

Wymień go - filtron robi zamienniki - bo jak przyjdzie jesień i deszcze - nie poradzisz sobie z odparowywaniem szyb w mokre dni

Pozdro :lol:

Mario

Opublikowano
Jeśli wiatrak chodzi - a mimo to nie dmucha ..... to musi być

Filt kabinowy - zwany przeciwpyłkowym

Wymień go - filtron robi zamienniki - bo jak przyjdzie jesień i deszcze - nie poradzisz sobie z odparowywaniem szyb w mokre dni

Pozdro :lol:

Mario

Przecież to już zostało napisane