Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jestem nowy na forum i nie znam jeszcze tutejszych zasad gdzie powinien być dany temat itp proszę o wyrozumiałość. Moje auto to Bmw e60 525i xdrive 3.0l benzyna 218km. Auto mam od niedawna, to Moje drugie bmw, poprzednie e46 sedan 2.0b. Potrzebuję pomocy w dobraniu felg i opon, najbardziej interesuje mnie styling 135. Z mojej wiedzy wiem że te felgi były produkowane do modelu e46, z4 i e60, problem w tym że nie znalazłem żadnej informacji czy mozna je założyć do xdrive. Moje pytanie jest więc takie czy te felgi pasują pod xdrive i jakich konkretnie szukać, chodzi mi o et i szerokość.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Interesują cię styling 135 8,0x18 ET 43 cztery sztuki w tej samej szerokości, bez xDrive ET jest 20.
Opublikowano

Jest tego tyle że głowa boli.

S135 z ET 43 jest "płaskie" i mocno wciągnięte. Miałem przez miesiąc i poszły dalej.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Zawsze można dołożyć dystanse żeby wysunąć trochę felgi, to nie problem, bardziej martwi mnie że kupię takie które będą za bardzo wystawały i obcierały o nadkola.
Opublikowano
Aktualnie mam założone styl 138 17, z przodu jeszcze jako tako, a z tyłu siedzą tak głęboko że aż przykro patrzeć, psują caly wygląd auta.
Opublikowano

S138 mam.... Z tym że ET 20 wiec wyglądają spoko.

Niedawno wpadły mi jeszcze stylingi 319 i latam na nich w te zimę :mrgreen:

Kiedyś latałem na s350..... A obecnie w lato s351.

Chociaż tesknie za s132 :mrgreen:

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu