Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Posiadam BMW e90 318i 129KM 2006r. i moje pytanie jest takie muszę wymienić akumulator ponieważ jest już słaby i czy będę musiał wbijać kod do radia po wymianie czy w tych wersjach nie trzeba ? A jak tak to gdzie jest to zapisane ? Posiadam książki serwisowe. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie powiem w 100% ale o ile dobrze pamietam to z VO trzeba wywalić kod o kodzie radia i na nowo zaprogramować. Ktoś już wcześniej miał ten problem ale musi ktoś to potwierdzić .

Skąd wiesz, że masz kod? Do tej pory przez ostatnie 10 lat słyszałem o 1-2 przypadkach aby ktoś miał kod

Opublikowano
Mam identyczne auto w podstawowej wersji. Takie pytanie odbiegające od tematu - czy działa Ci AUX w radiu? Ja mam wejście w podłokietniku, ale przełącznik MODE zmienia jedynie na płyty.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie spotkałem jeszcze przypadku kodu nawet w E46. Jak radia nie wymieniasz to nie masz czego się obawiać