Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od kilku dni mam problem Apple carplay, minaowicie samochód go nie widzi. Niby jest napisane że połączony z telefonem i na telefonie też, ale nic nie działa. miał ktoś podobny problem??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Usuń telefon z auta , z telefonu auto i połącz ponownie .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
mi 2 razy pomogło wyłączenie i włączenie wifi w telefonie, miałem tak jak wsiadłem do auta odpaliłem i wysiadłem z tel w kieszeni, odszedłem od auta stracił połączenie i jak wsiadłem to już nie chciał się połączyć, i taki sposób pomagał.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Trochę odświeżę.

Z jakim aplikacji korzystacie ? Spotifay, mapy coś jeszcze jest ciekawego waszym zdaniem ? Przez whatsapp działa siri a jest możliwość używania siri normalnie nie przez whatsapp ?

Opublikowano

W bmw-connecteddrive.pl/ jest kilka nie aktywnych aplikacji, ktoś wie do czego służą ?

Pozycja do funkcji prognozy

Zapamiętaj osobiste preferencje

Zwiększenie jakości produktów

Future Mobility Solutions

Aktywować ? :