Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie wczoraj wyskoczył mi taki komunikat uszkodzony kluczyk brak zdalnego uruchomienie samochód zgasiłem i odpaliłem że 2 razy i wszystko ok tylko pozostała jedna niezgodność przy otwarciu samochodu nie załącza się ekranu nie świeci się na jakiej pozycji jest skrzynia biegów nie gra radio i ringi świecą tylko chwilę a wcześniej wszystko działało .wszystko wraca do normy po odpaleniu samochodu gra radio itd jest jeszcze jedna rzecz gdy zgasze samochód i chce wejść w menu to jest tylko opcja ustawienia radia bluetooth itp nie ma wszystkich opcji wymieniłem dziś baterię w pilocie i bez zmian czy może ktoś wie czym może być to spowodowane proszę o pomoc i informacje pozdrawiam
Opublikowano

Hey

Zważywszy na obecne mrozy obstawiam akumulator. Możliwe że nie działają niektóre funkcje bo komp. Je blokuje żeby oszczędzić aku.

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
Opublikowano
Tak, też podejrzewałbym akumulator, tylko trzeba pamiętać, że po przejechaniu się i podładowaniu akumulatora lub zelżeniu mrozów może okazać się, że wróci wszystko do normy i wytrzyma nawet do następnej zimy. Ale z tym może być ruletka, dlatego sprawdzałbym częściej napięcie na akumulatorze w spoczynku i ładowanie podczas pracy silnika.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.