Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam dla kolegi jakies wzglednego głośnika basowago do 240zł. On chce go załadowac do tuby. Mam na mysli oczywiscie nowe głośniki. Wiem ze cena nie jest zbyt wysoka ale moze da sie coś z tego wykołowac.

Z góry dziękuje za pomoc.

pozdrawiam

Opublikowano

Ja tez nie polecam mu tuby, ale to nie moja decyzja. Ma stara tube, tylko ze spalonym glosnikiem, chce wstawic cos w jego miejsce.

Ten sub jest jednak troche za drogi, górna granica to 240zł

pozdrawiam

Opublikowano
Jak chcesz tanio to chinszczyzna na giełdzie elektronicznej zaczyna się od 100zł a boschmana kupisz za ok. 150-200zł ale jeśli to ma być wsadzone do przypadkowej tuby bez jakichkolwiek obliczeń objętości i strojenia to na pewno nie ma sensu inwestować w dobry głośnik bo i tak w takich warunkach dobrze nie zagra.
Opublikowano

poza tym roznica to 59 pln... czyli jakas drobna imprezka z flaszka :-) Poza tym nie wiem czy bedzie wzmacniacz, jaka muzyka, jakie radio itp. itd.

Tak czy siak wspomniany wyzej PB jest dosc uniwersalny z lekkim ukierunkowaniem w kierunku mocnego uderzenia no ale do tego potrzebuje mocy, ktorej radio napewno nie zaoferuje.

Pzdr,

Artur