Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zamówiłem białą x3 w m-sport z bazową tapicerką skórzano-materiałową ale teraz mam wątpliwości czy jej nie wymienić. Ma ktoś taką i może wrzucić zdjęcia przodu i tyłu? W internetach mało zdjęć a jeśli już to w słabej jakości. Nie widziałem jej na żywo.
Opublikowano

Na otomoto masz ogłoszenia z takimi tapicerkami

Pierwsze z brzegu fotka:

image;s=1080x720

tu link do więcej fotek

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-20d-xdrive-mpakiet-alu-19-gwarancja-leasing-bezwypadkowy-vat23-ID6CFeHW.html#f93e985b6a

a tu inne ogłoszenia z takimi tapicerkami

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-bmw-x3-25d-xdrive-msport-231km-500nm-2019-polski-salon-bezwypadkowy-ID6DjzwX.html#f93e985b6a

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-2-0d-xdrive-msport-190-km-odstapie-leasing-ID6DtvOy.html#f93e985b6a

Dodam, że ja zamówiłem X4 M40d z taką tapicerką - ze względu na komfort - plecy nie będą się tak pocić jak na pełnej skórze, a wentylacji nie chciałem brać, bo nawet w X5 działa średnio :roll:

Oczywiście te fotele z tą tapicerką skórzano-materiałową widziałem na żywo, jeździłem przez 2 weekendy po prawie 300km i mi pasują. :wink:

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano
Dzięki. Nie pomyślałem, żeby poszukać po ogłoszeniach :duh: . Wygląda to lepiej niż sobie wyobrażałem. Mam nadzieję, że na żywo będzie tylko lepiej :8)
Opublikowano
Ja miałem podobny problem tylko z wersja xLine. Niestety ta mieszanka skórzano-materiałowa w xLine trochę mi nie pasuje ale ta w m-sport (sprawdzałem osobiście) już tak - przyjemna, wygodna i w tej wersji boczki drzwi są tez skórzane (w przeciwieństwie do xLine gdzie są częściowo materiałowe. Tyle ze trzeba zaakceptować niebieskie przeszycia :) ja mam xLine ale następna będzie pełna skóra lub właśnie taka mieszanka jak w m-sport
Opublikowano
Dobrze zrobiłeś, nie będziesz żałował. Zdecydowanie lepsze niż całe skórzane, ogólnie chyba najlepsze z oferowanych ale dla raczej szczupłych. Wiem bo sam sprawdzałem. Ogólnie to mam nadzieje że w przyszłych wersjach x3 w sportowych fotelach powiększą trochę te boczki, wówczas będzie już rewelacyjnie (jak w innych markach i ich fotelach sportowych, nie wyczynowych). Nie mówię tu o tych typowych M, bo to inna bajka która kosztuje krocie.
Opublikowano (edytowane)
W X4 mam skórzaną jasną ostrygową. W zimę długo zimno w lato gorąco. Poza tym ciągłe czyszczenie mimo ceramiki, zwłaszcza w zimnych miesiącach kiedy jeansy na tyłku :oops: To samo w e39 na bananie :-) Za to nowe 5 w oryginalnej M szmacie i alcantarze bajka. Zaraz po zakupie (niestety brałem ze stoku) myślałem o dokupieniu i wymianie foteli na pełną skórę, ale po kilku tygodniach zacząłem doceniać tą konfigurację. Na obecną chwilę uważam że chętnie zamienił bym te skórzane z X4 na standardowe M. Edytowane przez MASSARRO
Opublikowano
Dobrze zrobiłeś, nie będziesz żałował. Zdecydowanie lepsze niż całe skórzane, ogólnie chyba najlepsze z oferowanych ale dla raczej szczupłych. Wiem bo sam sprawdzałem. Ogólnie to mam nadzieje że w przyszłych wersjach x3 w sportowych fotelach powiększą trochę te boczki, wówczas będzie już rewelacyjnie (jak w innych markach i ich fotelach sportowych, nie wyczynowych). Nie mówię tu o tych typowych M, bo to inna bajka która kosztuje krocie.

Kolego filippo, wyjmij gruby portfel z tylniej kieszeni, od razu będzie wygodniej. Mówię z doświadczenia ;-)