Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam wyciek oleju z mostu i niestety nie sa ta flansze tylko grupsza afera musze wyjac most :mad2: i niewiem jakim go zalac olejem ??przebieg to 180 tys!!pozdro all!!
Opublikowano

no most jest raczej tylko tylny :P

oczywiście możesz też poszukać na forum, bo temat był wałkowany wiele razy, ale skoro Ci się nie chce i wolisz żeby inni mogli się wykazać, to napisz czy masz szperę czy nie, bo w zależności od tego są różne oleje

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
byłem dzis w aso i pan sie spytał czy mam szpere czy nie a ja zrobiłem karpia bo nie wiedziałem wydawało mi sie ze niemam w koncu to tylko 1.8i ale okazało sie za mam- a oleje sa dwa jak bym kupił nie ten co trzeba to bym za długo nie popjezdził na tym moscie.cena tego oleju to wydatek rzedu 72 do mostu ze szpera a 65 do moste bez szpery takze lepiej sprawdzic co sie ma ;)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
jak nie mam szpery i wleje 75w140 stanie sie cos złego bo akurat taki zakupiłem ??

nic sie nie stanie tylko tyle ze wywaliłes wiecej kasy na olej.pozdro