Skocz do zawartości

[E39] Nie działa multifunkcja radio oraz komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam od pewnego czasu problem z tym co wymieniłem w temacie.Zaczęło się około miesiac temu, podczas jazdy zdechło mi radio itd. po zatrzymaniu sie i odpalenia na nowo znowu zaczelo WSZYSTKO działać ale nie przestało mnie tak zaskakiwać i coraz częściej zaczęło się tak robić.Teraz to chyba w ogóle się włączyć nie chce.

(radio gasło było tylko czarne tło ale muzyka leciała jeszcze przez około 20-30 sekund i cisza, a kiedy leciała to nie szło nic zrobić tzn zgłośnić itd.)(Radio włącza pomarańczowe tło z czarnego tylko wtedy gdy nacisne guzik od godziny na radiu ale to i tak nic nie zmienia)

Radio bmw buisness na płyty

Kierownica multifunkcja serducho

Rok 1998

Opublikowano
napewno to kostka?Bo teraz wróciłem z przejażdżki i około po 10km sie zatrzymałem uruchomiłem ponownie i zaczęło działać, ale tak już miałem nie raz i zapewne jakbym teraz poszedł to znów by nie działało
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kucze... jak Ci sie kluczyk kreci dookola to zamiast gupio pytac czemu Ci radio nie dziala to najpierw napraw to co jest zepsugte.

KOSTKA POD STACYJKA i byc moze cala stacyjka.