Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie po stłuczce wymieniłem jedna lampę. Kupiłem kompletna z takim samym numerem. I teraz dzienne ledy mi ianczej świeca. Jeden bardziej ciepła barwa drugi zimniejsza. Idzie coś z tym zrobić? Stara lampa w pełni sprawna tylko połamana.

Bixenon skrętny

Opublikowano
Przełóż same ledy od ringów. Od spodu lampy takie dwa duże radiatory przykrecone na 3 śruby. Wyciągnij i zamontuj w nowej lampie.
gm7CfMp.jpg?1
Opublikowano

Mam to samo w adaptive led,

lampy niby z jednego auta... no ale nie mam pewnosci bo dokładałem.

od początku dzienne świecą inaczej... wkurza mnie to, mimo że to mała rożnica. Ale tak jak u Ciebie, jeden troche cieplejszy a drugi ma zimniejszą barwę.

w Adaptive też można coś takiego pokombinować ?

wystarczy zalozyc cos takiego 2 szt tylko do f10 ???

https://allegro.pl/oferta/bmw-g30-g31-ring-modul-adaptive-full-led-1039-001-9681564702

Opublikowano
Panowie po stłuczce wymieniłem jedna lampę. Kupiłem kompletna z takim samym numerem. I teraz dzienne ledy mi ianczej świeca. Jeden bardziej ciepła barwa drugi zimniejsza. Idzie coś z tym zrobić? Stara lampa w pełni sprawna tylko połamana.

Bixenon skrętny

Wszystkie LEDy z czasem świecenia zmieniają swoją barwę w stronę cieplejszego koloru. Jeżeli możesz to przełóż LEDy ze starej lampy.

Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Panowie mam podobny problem. Po stluczce wymieniłem reflektor , że starego przełożyłam wszystkie radiator itp i nie działają ringi. W drugiej lampkę działały więc odkrecilem z niej jeden radiator i przełożyłam do tej pierwszej i nie zadziałało. Ale co najgorsze po ponownym przywracaniu radiator na swoje stare miejsce w lampkę co działała teraz i ona nie świeci. Co to może być za przyczyną Nadmienię że odkrecilem jeden radiator A teraz w tej lampkę nie działają dwa ringi. Proszę o pomoc albo jakieś info Slim mógłbym się skontaktować fizycznie w okolicach Katowic. Dzięki