Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos ostatnio mi sie wieszala lampka wschowku i swiecila caly czas, postanowiłem zobaczyc ze możecoś w zamku od schowka nie styka i zaczalem kombinowac, sprobowalem docisnac tam zapałka, z której mi sie urwal kawałek i tam niby został, było ciemno postanowilem odłozyc to do nastepnego dnia. Teraz wyjalem caly schowe i zamek i tam nie ma zapalki a ta zapadnia nie chce sie zatrzaskiwac w wyniku czego nie mozna zamknac schowka, wkurza taka jazda z otwartym schowkiem :duh:

Wiem ze pomysl z zapalką był kiepski ale bede madrzejszy na przyszlosc zeby nie wkladac nigdzie zadnych drewnianych patyczków :mad2: , ale czy może ktoś mia już kiedyś z tym problemy i jak to naprawić również, wie czy moze konieczna wymiana schowka bo chyba samego zamka sie nie dostanie :mad2: :mad2: Mowa o modelu E36 bez poduszek jesli to ma znaczenie

Opublikowano
No okej to wiem, ale prosiłem o jakieś sugestie a nie przysłowia które niczemu nie służą, teraz jestem już mądry ale po szkodzie :mad2: licze na jakieśopinie lub doświadczenia z taą duperelą :duh:
Opublikowano
.....jests chlopak z Polski?!czy nie?! przeciez Polak potrafi................rozkrec,rozloz porozbieraj po przyklejaj co trezba i jakos zadziala( ja nie wiem osobiscie jak ten zameczek wyglada i co mogles tam ulamac bo nie mialem potzreby rozbierania go)
Opublikowano
Rozbiórkę to ja juz mam za sobą, i wszystko wygląda okej, moze tam istoptne sa jakies naprawde milimetry o które przesunęła się sprężynka, nie mam pojęcia, musze rozebrac po raz kolejny i dokladnie popatrzec bo teraz jakos malo czasu bylo zdjalem zobaczylem ze niby okej a zalozylem z powrotem :mad2: