Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam auto alarm w swojej becie ...taki podejrzewam najprostrzy . Dwa czujniki w środku . Działa razem z centralnym zamkiem . Na pilocie mam dwa przyciski . jeden do załączania ( trzeba wcisnąć go dwa razy aby się uzbroił ) a drugi do włączania alarmu . Co dzień kiedy stoi sobie autko przed pracą jest ok. . Wieczorkiem kiedy wracam załączam i idę do domku . Mieszkam w domku jednorodzinnym i mam garaż . Garaż jest zamykany . Nie wchodzi tam nikt a ta cholera załącza mi się i wyje codziennie rano i tej samej godzinie . Tzn 5:45 i lecę jak wariat z pilotem w dłoni w samych slipach Auto nie dotykane przez nikogo mój piesek zabiłby każdego kto wejdzie na posesję. Muchy żadne nie latają po kabinie bo już myślałem że czujniki coś zaobserwowały ;( . Mam podejrzenie ale tylko to . Może jakiś sąsiad ma dziwne urządzenie budzące ;). Ostatnio zamykam tylko na centralny zamek . Kiedy mam nocki przed pracą wszystko działa bez problemów :?:
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
mam ten sam problem e36 325 tdds touring 99 rok. Nie wiem dlaczego, co mu odbilo, nie ma stalej godizny, po prostu jak chce... naprawiles juz swoj?
Opublikowano
panowie musicie sprawdzić czujniki od drzwi mogą na stykach byc zasniedziałe ja mialem tak u siebie odpiełwm kostke od czujnika drzwi kierowcy i narazie jest spokój po odpięciu kostki alarm dalej dziła tylko nie wyje jak głupi.
E39 523iA, e46 coupe 330Ci 2004 r.
Opublikowano
Maxv - jak wujek otwierał swoją corolle z pilota to jego sąsiadce włanczał się alarm w volvo a jak bracik zamyka swoją maree to u jego sąsiadki dwoni dwonek w mieszkaniu bo kupiła ten bezprzewodowy.......