Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Mam duży problem ze znalezieniem prawego błotnika do F34 przed LCI w kolorze A96. Lakiernik powiedział, że nie pomaluje bo by musiał cały bok pocieniować auta, a chcę tego unikać. Szukam już dobre pół roku na allegro/ebay. Macie może jakieś sprawdzone sklepy/strony gdzie mógłbym poszukać?

Dzięki i pozdrowienia,

Mariusz

Opublikowano
Moze warto poszukac innego lakiernika, takiego ktory pocieniuje tylko drzwi. Mialem uszkodzone drzwi w lakierze 475 i po kupnie "nowych" w kolor roznia sie odcieniem mimo ze nigdy nie malowane. Nie wiem jak bedzie u Ciebie ale moze byc podobnie. Przykladajac drzwi do auta przed zakupem wywdawaly sie identyczne, po zamontowaniu niestety juz nie.

Sprawdź wartość katalizatora w swoim BMW.

https://www.autokat-katalizatory.pl/cennik-skupu

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kupno w kolor zawsze będzie się różnił. Auto gdzie indziej jeździło, stało itp.
Opublikowano

Wypada tylko dodac, ze jasne kolory sa trudne w cieniowaniu, ale dobry lakiernik sobie poradzi.

Mialem do pomalowania srebnry blotnik do auta - a to podobno najtrudniejszy kolor i udalo sie z cieniowaniem na drzwi.

Moze lakiernik nie chce sie podjac lakierowania 1 elementu (+cieniowanie...).