Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Pro z bt jest tylko do prowadzenia rozmowy, oczywiscie potrzeba do tego okablowania, mic, innego modulu podsufitki. Muza tym i tak nie pojdzie wiec extra wydatek na pro z bt, bez sensu. Edytowane przez kkx5
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mechanik jak pisałem po niedzieli ale nie mogłem się powstrzymać i trochę po rozkręcałem. A dokładnie wyczyściłem przepustnice i egr. Był tam totalny syf. Chyba nigdy nikt tego nie czyścił. Za kolektor się nie brałem bo i tak świece będą zmieniane więc przy okazji się go zrobi. Dopatrzyłem się że od strony turba mam mokry pod spodem interkuler. Jest trochę od spodu w oleju. Możliwe że jest nieszczelny i to przyczyna turbo dziur. Po złożeniu przejechałem się w trybie manual i zauważyłem że auto ciagnie do 2800 potem przerwa do 3100,potem na chwilę między 3400 a 3500 tak na sekundę i znowu nie ciągnie. Na d przy mocnym depnieciu aż skrzynia się gubi bo jak

łapie zamułe to myśli że ja odpuszczam i zmienia bieg. :(

Opublikowano
Zaczyna się powoli uczyć. Wypadłem z prawy. Dawno temu będąc także użytkownikiem tego forum szło mi lepiej. Lecz nie pamiętam ani loginu ani hasła. To było 14 lat temu a moja e46 miała wtedy 8 lat. Wtedy to było całkiem młode auto. Przynajmniej dla mnie.
Opublikowano

Mam nadzieję że foty działają.

Patrząc na ten syf myślę że w kolektorze nie jest lepiej. Chyba raczej od nowości nikt tam nie zaglądał. Nie widać polskich łapek na niczym. Wszystko jest w oryginale. Każda wtyczka czy węże, nic nie ruszane.

Opublikowano
Zauważyłem też że ten olej chyba wydostaje się tym krótkim wężem z odmy. Pewnie też się kwalifikuje do wymiany.
Opublikowano
Chłopie, przestań spamować postami co 5 minut, pojedź na serwis i wróć z jakimś przydatnym info, a nie wróżenie z fusów jakieś :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolega troche ma racji. Spokojnie. Polecalbym zalozenie osobnych tematow, uzycia funkcji search, znacznie odbiegles od watku o przycisku...
Opublikowano
Oki. Postaram się po wekendzie zakończyć temat bo będę miał nowy panel sterowania i sie okaże czy śmiga. Pozdrawiam.
Opublikowano

Panel zamontowany. Wszystki wróciło do normy.

Temat do zamknięcia i przepraszam za poruszanie innych wątków. Pozdrawiam.