Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Widnieje szkoda w historii. Zadzwoń zapytaj sprzedawcy co to.

Samochód jest bardzo ładny, zwraca na siebie uwagę

Kocham to wychwalanie swoich aut. Diesel w 3er zwraca uwagę, chyba jak źle zaparkujesz :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moim zdaniem bardzo fajny egzemplarz i naprawdę zwraca na siebie uwagę :cool2: Większość 3er tej generacji jakie ja widuje to poleasingowe golasy w kombi albo amerykańskie składaki.

Mnie osobiście rozbawił ten opis: " Automatyczna skrzynia biegów typu joystick" :mrgreen: akurat według mnie mało wygodny sposóby wyboru trybu jazdy :wink:

Nie podobają mi się naklejki na progach, ale poza tym według mnie bardzo fajne auto.

Szybą nie ma się co przejmować bo to akurat element eksploatacyjny którego umiejętna wymiana nie pozostawia śladu - moja branża :)

P.S. Tylko ja zwracam uwagę jak marnej jakości są obecnie produkowane tablice rejestracyjne? :roll:

• Moderatorzy
Opublikowano

P.S. Tylko ja zwracam uwagę jak marnej jakości są obecnie produkowane tablice rejestracyjne? :roll:

To akurat chyba nie jakość tablic, bo trochę km w życiu zrobiłem i żadna tak nie wyglądała, a efakt stylu jazdy na zderzaku osoby poprzedzającej. Wygląda na solidnie strzaskaną kamieniami. Ciekawe czy lakier z bliska też ma odpryski.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moim zdaniem lakier na zderzaku jest ok :wink: Chodzi mi o samą jakość tablic. Często widuję auta roczne, dwuletnie gdzie tablice wyglądają na lat kilkanaście :duh:

W moim bmw przez 3 lata zrobiłem ok 12tys. km i co jakiś czas zamalowuję białe plamki na literach/cyfrach rejestracji :roll:

Od 8 lat mam także mercedesa którym w tym czasie przybyło ok 65tys km i tablice są jak nowe :cool2:

Prawdopodobnie ktoś oszczędza na jakości tablic :mad2: :oops: