Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od razu widac ze bita, zobacz na maske, jak lezy wzlgedem blotnika, byla prostowana....

Hmm... gdyby w salonie stała w 91 i miała taką maskę a ja przyszedłbym z teczką wypełnioną banknotami o wartości jakieś półtora miliarda złotych to bym wybrzydzał...

A teraz? Może komuś wybiegła sarna gdy jechał 30 km/h przed maskę? I to przekreśla auto w takiej cenie?

Pozdrawiam

Opublikowano

hmmm... :think:

jak dla mnie... to ona dlugo tam stoi... trawka juz prawie zarosła koła... :mrgreen:

w komorze silnika kilka elementow skorodowanych... no i dość zniszczona kierownica... :(

a by cos wiecej powiedzieć... to trza by pojechać i na żywo ocenić... bo z fotek to prawie każde autko jest super... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
Cena wydaje się być odpowiednia do jej stanu bo nawet na zdjęciach za dobrze nie wygląda :nienie: Może to taka próba sprzedania w całości a nadaje się na części , zawsze to mniej babrania się i kasa od ręki :D Zobacz jaki forumowicz jest z tamtej okolicy i napisz mu wiadomość z prośbą o sprawdzenie , może się uda :mrgreen:
Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano
MI sie wydaje ze ten samochod juz od dluzszego czasu nie jezdzi.....stoi na trawce o znacznej dlugosci i nie widac nawet sladow kiedy ona tam wjechala wiec stoi i wrasta w zielsko.Kiedy nie staniesz i nie odpalisz jej by sie przejechac to nie mo co gdybac
Opublikowano
MI sie wydaje ze ten samochod juz od dluzszego czasu nie jezdzi.....stoi na trawce o znacznej dlugosci i nie widac nawet sladow kiedy ona tam wjechala wiec stoi i wrasta w zielsko.Kiedy nie staniesz i nie odpalisz jej by sie przejechac to nie mo co gdybac
Opublikowano

w czym to przeszkadza ze nie jezdzi? nawet po roku czy poltora stania wsiadasz do beemki, przekrecasz kluczyk i odjezdzasz.. wazne zeby hamulce zaraz przejrzec bo od stania sie rozpadaja i czy opony sie nie znieksztalcily

Opublikowano
nie kupuj tego stary, odrazu widać, ze to trup ;) zdrowa sztuka to koszt 9 - 16 tys

Po czym widać że to trup? Czym różni się zdrowa sztuka od trupa? :)

Pozdrawiam

Opublikowano
znam bmw 730 188KM 1990r z gazem w dosc dobrym stanie ostanio je sam ogladalem w manualu ze skora okolo 9 tys

730i z klimatronikiem, OBC IV, sekewencyjnym gazem, z airbagiem, ASC i elektrycznym dachem? Jeśli tak to cena ok; jeśli skóra ładna czarna i drewno to ciemniejsze, ladniejsze to może wezme :)

Pozdrawiam

Opublikowano

w czym to przeszkadza ze nie jezdzi? nawet po roku czy poltora stania wsiadasz do beemki, przekrecasz kluczyk i odjezdzasz.. wazne zeby hamulce zaraz przejrzec bo od stania sie rozpadaja i czy opony sie nie znieksztalcily

jesli tak uwazasz to masz do tego prawo, ja mam inna opinie na ten temat ALE wlasnie do tego jest forum zeby dyskutowac ( opinie o samochodach ktore stoja zamiast sie krecic sa rozne ale najczesniej nie pozytywne-jesli chodzi o ten model to nie wiadomo co mu doelga ze ktos nim nie jezdzi, moze sie obawia ze sie "rozkraczy" a moze cos calkiem innego)